A vendégkönyv célja

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

Írjon nekünk! Számunkra minden vélemény fontos. Várjuk a weboldallal és a Klinikával kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket!

A vendégkönyv célja a vélemények, észrevételek, javaslatok közzététele. Ambuláns időpontra jelentkezését kérjük ne itt tegye, hanem az ambuláns bejelentkezésen keresztül!

Az email címe nem kerül publikálásra és bizalmasan kezeljük!

  adatvédelmi elveket
 1. Kummer Bálint

  2017 01 19 15:12
  A január 14-i szűrővizsgálattal kapcsolatosan maximális elégedettségemet szeretném kifejezni. Tényleg mindenki aki ott volt - kivétel nélkül - gyorsan, hatékonyan és ami a legfontosabb kedvesen végezte a munkáját. Ma már meg is kaptam a leleteimet....hihetetlen!!
  Köszönöm még egyszer
  Kummer Bálint
 2. Komáromi Tamás

  2017 01 18 14:43
  Tisztelt Doktornő,
  Szeretném maximális köszönetem és elismerésem kifejezni az Ön baràtságos, kedves és szakszerű hozzáállásához!
  (Ez már Magyarorszàgon kihalóban van)
  Kivánok Önnek további sok sikert, hosszú, egészséges boldog életet !
  Köszönettel és üdvözlettel
  Komáromi Tamás
 3. Dudás Ferenc

  2017 01 07 11:31
  2017.01.06.-án hagytam el kórházukat carotis műtétet követően. Nagy szaktudású orvosok, ápoló személyzet kíválló a magyar egészségügyben. Köszönöm, hogy gyógyulásomat gondos, lelkiismeretes munkájukkal segítették.
 4. Pittner György Márk

  2017 01 03 18:04
  Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy a mai napon, Édesapámmal meghívást kaptunk a klinika mentalitásának maximálisan megfelelő ünnepi rendezvényre.
  Sok új ismeretet szereztünk a transzplantációkkal kapcsolatban, amit még élvezetesebbé tett Dr. Merkely Béla és Dr. Szabolcs Zoltán professzor urak eredeti humora.

  Jó volt találkozni a sok gyógyult ismerőssel, orvossal, ápolónővel és jól esett a szíves vendégül látás is.

  Köszönjük!
 5. Pittner György

  2016 12 24 19:46
  Családom nevében, hálás szívvel kívánok boldog karácsonyt a klinika orvosainak és ápolóinak, akik segítettek fiam, Pittner György Márk egészségének felépítésében.
  A tavalyi karácsony szörnyűségei után, most már viszonylagos nyugalomban töltjük a szentestét, amit nagyon köszönünk.

  A 2017 évre, sok sikeres műtétet és egészséges, gyógyult
  szíveket kívánok.

  Pittner György Székesfehérvár
 6. Dr. Mari Béláné Dr. Rozsi Éva

  2016 12 05 14:18
  Szeretném megköszönni a magam és családom nevében a szaktudást, az empátiával végzett lelkiismeretes munkát, a kedves szavakat, az önzetlenséget, a figyelmességet..., amit férjem, Dr. Mari Béla műtétei, kezelése, ápolása során tanúsítottak.

  Bár férjemet elveszítettük, hálánkat azzal szeretnénk kifejezni, hogy felajánlásunkkal segítsük további áldozatos munkájukat (Városmajori Alapítvány az Ér- és Szívbetegekért).

  Hálás köszönettel kívánunk áldott, szeretetteljes Karácsonyt a klinika valamennyi dolgozójának, Dr. Mari Béláné és családja.
 7. Deák József

  2016 11 14 10:42
  Köszönetemet szeretném kifejezni, a klinika dolgozóinak, orvosainak. 2015. áprilisában és szeptemberében katéterezték a koszorúereket. A beavatkozást Dr Bárczy György végezte mind a két alkalommal. A beépített sztentek között van két gyógyszeres. A beavatkozások során és a vizsgálatok alkalmával mindig segítőkészek voltak. Köszönöm azt, ahogy kezeltek, jól esik kimondani, leírni azokat a pozitív gondolatok azt, amit érzek az itt dolgozók iránt.
  Ahol csak tudom elmondom a gondolataimat. Minden tisztelem Dr Bárczy György adjunktus úré.
 8. Hajós Lajos

  2016 10 25 17:39
  Ablációra érkeztem 2016 X.7.-én. Zabszem effektus maximumon. Aztán: a műtőben vidám társaság, gyakorlott, biztos kezű műszak és a teljes személyzet biztos kézzel dolgozik rajtam. Ez az, ami teljesen megnyugtatott: az itt lévők profik, bíznak magukban, akkor mitől izguljak. Zabszem megszűnt.
  És a dokik: dr. Nagy Klaudia Vivien és dr.Tahin Tamás! Beszélgetünk, mondják mi történik és miért. Persze fáj, de ezt is megbeszéljük. Jó látni, mennyire értenek hozzá. Köszönöm Nekik!
  De a teljes kórházi személyzetre igaz: szigorú protokoll szerint dolgoznak és az előírt időpontokat betartják. Emberségesen bánnak az ostoba beteggel ( velem ), aki nem tartja be az előírást és ez miatt újra kell a szorítókötést rátenni, éjszaka újra ellenőrizni, mert az előírt idő akkor telik le, majd a másik kötést megcsinálni ( Szabó Szilvia, Babitz Noémi ), de sorolhatnám. Sajnos név szerint nem tudok mindenkit megemlíteni, ezért csak annyit: remek csapat, remek kórház, és nagyon remélem, együtt maradnak.
  Köszönöm mindenkinek!
 9. Békefiné Fenyvesi Gabriella

  2016 09 19 14:04
  Tisztelt Dr. Merkely Béla Főigazgató Úr!

  Egy édesanya vagyok, aki mérhetetlen tiszteletet és hálát érez a kórház dolgozói iránt.
  Fiamért már sokat küzdöttünk a férjemmel együtt, de az idei évben januártól újabb problémával kellett szembenéznünk. A nem szűnő köhögési rohamok miatt nagyon sok orvos vizsgálta Őt. Mindenütt tüdőgyulladásra gyanakodtak. Május 2-án már nem tudtuk elviselni a szenvedését, így személyesen vittük a törökbálinti Tüdőgondozóba . Ott végre kiderült, a tüdőnek nincs baja, de a szívének igen. Így került az Országos Kardiológiai Intézetbe, ahol megmentették és 5 hét múlva hazajöhetett.
  Ez után került a Transzplantációs Bizottság elé , majd 3 héttel később kaptuk a riasztást a műtétre. Erre nem lehet felkészülni, pedig sokszor beszélgettem a fiammal erről a helyzetről. Lelkileg próbáltam felkészíteni, még transzplantálttal is felvettük a kapcsolatot, aki nagyon sokat segített ebben az időszakban.
  Közel, Vecsésen lakunk, de amíg a kórházba értünk egy örökkévalóságnak tűnt.
  Ott már nagyon kedves Nővérkék fogadtak. Sohasem láttam őket, de az egyik még meg is ölelt annyira együtt érzett Velünk.
  A műtétet Dr. Szabolcs Zoltán Prof. végezte, akinek ezúton is köszönünk mindent. Köszönjük, hogy vannak ilyen emberek, akik tudásukkal, hittel, jó akarattal segítenek embertársaikon.
  Köszönjük Dr. Rácz Kristófnak, az intenzív osztály orvosainak, a nővérkéknek és ápolóknak, mindenkinek aki a Fiam Békefi Zsolt gyógyulásában közreműködött.
  Köszönjük a nővérkéknek, hogy szép szavakkal, türelemmel gondozták Zsoltot, hiszen ez nagyban segítette a gyógyulását.
  Megnyugtató volt, hogy szemmel láthatóan nagyon figyelnek a tisztaságra, pontosságra.

  Nagyon jó egészséget, sok erőt kívánok a kórház dolgozóinak!
  Üdvözlettel: Békefiné Fenyvesi Gabriella
 10. Berhencz Terézia

  2016 08 22 12:54
  Dr. Szegedi Nándor részére

  Köszönetet szeretnék mondani Semmelweis Egyetem Szív- és Érgyógyászati Klinika Kardiológiai Részleg Orvosainak és Nővéreknek, akik olyan sokat tettek, és tesznek a betegek érdekében. Kiemelném, Dr Szegedi Nándort, aki augusztus 17-én végezete a műtétemet, odafigyelésével és tudásával maximálisan meg voltam elégedve. Köszönet, a műtőben lévő összes dolgozónak akik precízen, odafigyeléssel végezték a dolgukat. Külön köszönet Sándornak!
  Igazán örültem, hogy az önök osztályára kerültem, segítőkész, emberszerető, gyógyulást elősegítő szakembereket ismerhettem meg.
  Köszönettel: Berhencz Terézia