A vendégkönyv célja

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

Írjon nekünk! Számunkra minden vélemény fontos. Várjuk a weboldallal és a Klinikával kapcsolatos észrevételeket, kérdéseket!

A vendégkönyv célja a vélemények, észrevételek, javaslatok közzététele. Ambuláns időpontra jelentkezését kérjük ne itt tegye, hanem az ambuláns bejelentkezésen keresztül!

Az email címe nem kerül publikálásra és bizalmasan kezeljük!

  adatvédelmi elveket
 1. Békefiné Fenyvesi Gabriella

  2016 09 19 14:04
  Tisztelt Dr. Merkely Béla Főigazgató Úr!

  Egy édesanya vagyok, aki mérhetetlen tiszteletet és hálát érez a kórház dolgozói iránt.
  Fiamért már sokat küzdöttünk a férjemmel együtt, de az idei évben januártól újabb problémával kellett szembenéznünk. A nem szűnő köhögési rohamok miatt nagyon sok orvos vizsgálta Őt. Mindenütt tüdőgyulladásra gyanakodtak. Május 2-án már nem tudtuk elviselni a szenvedését, így személyesen vittük a törökbálinti Tüdőgondozóba . Ott végre kiderült, a tüdőnek nincs baja, de a szívének igen. Így került az Országos Kardiológiai Intézetbe, ahol megmentették és 5 hét múlva hazajöhetett.
  Ez után került a Transzplantációs Bizottság elé , majd 3 héttel később kaptuk a riasztást a műtétre. Erre nem lehet felkészülni, pedig sokszor beszélgettem a fiammal erről a helyzetről. Lelkileg próbáltam felkészíteni, még transzplantálttal is felvettük a kapcsolatot, aki nagyon sokat segített ebben az időszakban.
  Közel, Vecsésen lakunk, de amíg a kórházba értünk egy örökkévalóságnak tűnt.
  Ott már nagyon kedves Nővérkék fogadtak. Sohasem láttam őket, de az egyik még meg is ölelt annyira együtt érzett Velünk.
  A műtétet Dr. Szabolcs Zoltán Prof. végezte, akinek ezúton is köszönünk mindent. Köszönjük, hogy vannak ilyen emberek, akik tudásukkal, hittel, jó akarattal segítenek embertársaikon.
  Köszönjük Dr. Rácz Kristófnak, az intenzív osztály orvosainak, a nővérkéknek és ápolóknak, mindenkinek aki a Fiam Békefi Zsolt gyógyulásában közreműködött.
  Köszönjük a nővérkéknek, hogy szép szavakkal, türelemmel gondozták Zsoltot, hiszen ez nagyban segítette a gyógyulását.
  Megnyugtató volt, hogy szemmel láthatóan nagyon figyelnek a tisztaságra, pontosságra.

  Nagyon jó egészséget, sok erőt kívánok a kórház dolgozóinak!
  Üdvözlettel: Békefiné Fenyvesi Gabriella
 2. Berhencz Terézia

  2016 08 22 12:54
  Dr. Szegedi Nándor részére

  Köszönetet szeretnék mondani Semmelweis Egyetem Szív- és Érgyógyászati Klinika Kardiológiai Részleg Orvosainak és Nővéreknek, akik olyan sokat tettek, és tesznek a betegek érdekében. Kiemelném, Dr Szegedi Nándort, aki augusztus 17-én végezete a műtétemet, odafigyelésével és tudásával maximálisan meg voltam elégedve. Köszönet, a műtőben lévő összes dolgozónak akik precízen, odafigyeléssel végezték a dolgukat. Külön köszönet Sándornak!
  Igazán örültem, hogy az önök osztályára kerültem, segítőkész, emberszerető, gyógyulást elősegítő szakembereket ismerhettem meg.
  Köszönettel: Berhencz Terézia
 3. Pittner György Márk

  2016 08 03 11:57
  A családom és a magam nevében szeretném hálás köszönetünket kifejezni, a klinika intenzív és szívsebészeti osztályának.
  2015, november 25.-én, szív transzplantációt hajtottak végre rajtam.
  A műtétet követően hosszú, gyötrelmes időszak következett, ami rendkívüli szakmai teljesítményt, küzdelmet jelentett a gyógyítás folyamatában résztvevő orvosoknak és ápolóknak.
  2015, november 25 és 2016, augusztus 02 közötti időszak, számomra és családom számára szinte elviselhetetlen, fájdalommal és folyamatos félelemben eltöltött 254 nap volt.
  A transzplantáció utáni döbbenet sokkolta a családot, amit csak az Intenzív osztály empatikus, kedves, szakmailag lenyűgöző hozzáállása tudott feloldani.
  Naponta tapasztaltuk az erőfeszítést, az életem megmentése érdekében. Szervezetem, gyakorlatilag felmondta a szolgálatot, ami rendkívül komoly problémákat okozott. Hosszú ideig tartó küzdelem után, már csak egy újabb szív és azonos időpontban elvégzett máj transzplantáció lehetősége jelenthetett volna egészségjavulást. Tekintettel az akkori állapotomra, ez óriási kockázatot, de ugyanakkor egyetlen reményt jelentett volna.
  Kezelőorvosaim rendszeresen, őszintén tájékoztatták szüleimet a kilátásokról.
  A rendkívüli küzdelem április környékén meghozta gyümölcsét szükségtelenné vált a szimultán transzplantáció és hamarosan elhagyhattam az intenzív osztályt.
  A szívsebészeten szintén nagy szeretettel fogadtak és továbbra is a legnagyobb figyelemmel, remek elhelyezéssel és ellátásal végezték gyógyításomat, ápolásomat.
  A tegnapi napon végre otthonomba távozhattam.
  A nyolc hónap időtartam alatt, nagyon sok orvossal, nővérrel, terapeutával kerültem kapcsolatba.
  Mindenkinek hálásan köszönöm a sok kedvességet, gyógyulásom érdekében végzett kiváló munkát.
  Üdvözlettel! Pittner György Márk
 4. Garay József

  2016 06 04 21:29
  Hálásan köszönöm szépen,amit értem tettek! Csodálatos emberek dolgoznak értünk a klinikán,Dr Becker Dávid óriási szakember,adjunk hálát a sorsnak hogy vannak ilyen emberek! Köszönettel Garay József!!!
 5. Hajas Lilla

  2016 04 07 15:06
  2016 áprilisában szívritmus zavarok miatt kerültem a klinikára és ablációs műtétem volt. Köszönetemet szeretném kifejezni elsősorban Osztheimer István doktor úrnak, aki a műtétet végezte szakmai tudása mellett végig nyugodt és végtelenül kedves volt hozzám. Aki a műtétre előkészített, csak a keresztnevét jegyeztem meg, Csaba, a fél karján tetoválás van, végig szóval tartott, humorával mosolyával oldotta a bennem levő feszültséget, neki is hálás köszönetem. A nővérek is végtelenül segítőkészek, kedvesek és fiatalok, csak remélni tudom, hogy megmaradnak ezen a nem könnyű pályán. A klinika tisztasága, felszereltsége szintén példamutató, bár minden kórházunk ilyen lenne.
  Hálás köszönettel: Hajas Lilla pedagógus
 6. Klara Karios

  2016 01 29 16:03
  ÉDESANYÁM. DR VÉGH VILMOSNÉ NEVÉBEN KÖSZÖNÖM A GYORS SEGÍTSÉGET . HÁLA ÓNÓKNEK, HOGY MEGMENTETTÉK AZ ÉLETÉT.

  A VÁROSMAJORI SZÍY-és ÉRGYÓGYÁSZATI KLINIKA A LEGJOBB EUROPÁBAN.

  TISZTELETTEL ÉS KÖSZÖNETTEL.
  MIT VORZÜGLICHER HOCHACHTUNG. Klara karios
 7. Vandornyikné Lipták Enikő

  2016 01 07 12:13
  A 2. emeleti érsebészeti osztályon dolgozóknak szeretnék köszönetet mondani. Kerestem nyilvánosabb fórumot is, ahol egy pár gondolatot le tudtam volna írni, de nem találtam. Sajnos az ember több eü-i intézményben is megfordul, DE ennyire kedves, segítőkész, türelmes gárdával még találkoztam. Le a kalappal mindenki előtt!!!!!! Pörögnek egész nap, nagyon sokszor szószerint futva az egyik kórteremből a másikba. Nem is értem, hogy hogyan tudnak némely "nyűgös" beteghez tizenötödször is kedvesen bejönni a kórterembe a nővérhívóra, és ugyanazt elismételni amit már pl. én is tízszer hallottam. Nem tudom, kihez jut el az üzenetem, de ez az osztály ( az összes dolgozójával) egy olyan kivétel a mai egészségügyben, akikről mintát kellene venni. Remélem nem sértek meg vele senkit a következő hasonlatommal, de abban a "bolondokházában" ami ott van sokszor, biztos, hogy több erkölcsi és anyagi elismerést érdemelnének.
 8. Pittner György

  2015 12 20 09:26
  Szeretném megköszönni az intézmény minden érintett dolgozójának, különösképpen Dr. Szabolcs Zoltán professzor úrnak, az általa vezetett transzplantációs team tagjainak és a Szívelégtelenségi és Szívtranszplantációs intenzív részlegnek, a fiam, Pittner György Márk egészsége érdekében, szakmailag és emberileg elkövetett áldozatos munkát!
  Tudjuk, hogy még nagyon sok és nehéz a megoldandó feladat, ezért kérjük Isten segítségét is a gyógyuláshoz!

  A klinika összes dolgozójának,

  Békés, Boldog Karácsonyt, Boldog Új Évet és jó egészséget kívánunk!

  Pittner György és családja Székesfehérvár / 2015 /
 9. Buczkóné Baracskai Ágnes

  2015 12 07 13:57
  Dr. Szabó Zoltán profeszor úr, nyugodjék békében!

  1955-től kezelt betege vagyok, sikeres szívműtéteket és pacemaker beültetéseket egyszóval az életem köszönhetem Neki. Örök hálával gondolok rá, megrendít eltávozása.


  Tisztelettel: Buczkóé Baracskai Ágnes
 10. Serédi István

  2015 02 12 16:11
  Ez év január 21-én a Szt. Ferenc kórházból átvittek Önökhöz katéterezésre. Dr. Bárczi György végezte el a vizsgálatot és megbeszélte velem az állapotomat és a további teendőket.
  Azóta jól érzem magam részben fizikailag, részben lelkileg, mert tisztában vagyok az állapotommal és teendőimmel.
  Köszönetet szeretnék mondani ezúton is a Doktor Úrnak és munkatásainak akik elláttak.
  Tisztelettel
  Serédi István