A vendégkönyv célja

Köszönjük, hogy meglátogatta oldalunkat!

Ambuláns időpontra jelentkezését kérjük ne itt tegye, hanem az ambuláns bejelentkezésen keresztül!

A vendégkönyv célja a Klinikával kapcsolatos vélemények, észrevételek, javaslatok közzététele. 

Írjon nekünk! Számunkra minden vélemény fontos.

 

Az email címe nem kerül publikálásra és bizalmasan kezeljük!

  adatvédelmi elveket
 1. Csősz Imre

  2018 12 10 20:30
  Dr. Sótonyi Péter egyetemi tanár Úr részére!

  Tisztelt Professzor Úr!

  Egészség felé vezető utamon hálás szívvel gondolok Önre és Kollegáira, hogy sikeres műtéttel a hasi aorta tágulatom veszélyét, valamint mindkét lábam értágulatát megszüntették 2018. október 30-án.

  A korszerű orvostudomány fejlődése lehetővé tette, hogy Ön tudása legjavát adva hivatását szívvel, lélekkel végezve, erőt és reményt adjon gyógyulásomhoz.
  Aorta repedéstől félve a műtét előtti eluralkodó rossz testet-lelket feszítő, szorító érzéseim megszűntek, hála az Ön megnyugtató szavainak, minden tekintetben példamutató emberi megnyilvánulásainak.
  Az ad megnyugvást, hogy Ön és hivatását szerető csapata örömet szerzett családomnak is azzal, hogy újra köztük lehetek és jó egészségnek örvendek.

  Kívánom Professzor Úrnak, a Klinika és az Érsebészeti osztály összes dolgozójának, hogy a továbbiakban is ilyen példamutatóan jó erőben, egészségben végezhessék e nemes feladatot.

  Kívánom Önnek, hogy sok orvosjelölt büszke legyen arra, hogy őt a Sótonyi Professzor Úr tanította meg az érsebészet „művészetére”.

  A közeledő karácsonyi ünnepek alkalmával áldott, békés napokat kívánok, továbbra is szeretetben, egészségben éljen szép családja körében! Magánéletében boldog legyen, hivatásában sikeres!

  Tisztelettel

  Csősz Imre és felesége
  Két gyermekem
  Három lányunokám
 2. Hera Gyula

  2018 11 17 23:42
  A legnagyobb Tiszteletemet és Hálámat fejezem ki FAZEKAS LEVENTE DOKTOR ÚRNAK azért, hogy bravúros szaktudással tulajdonképpen megmentette az életemet. Mind a három koszorúerem "el volt dugulva", így már egyáltalán nem kapott volna a szívem erőutánpótlást- meghaltam volna. Hálás vagyok Dr. Koppányi Ádámnak az önzetlen operatőri munkájáért. Nem tudom a hálámat szavakban kifejezni, de nincs módomban ezt másként meghálálni. Abban a pillanatban, ha erre lehetőségem nyílik - azonnal megteszem. Mégegyszer mély Tisztelettel köszönöm : Hera Gyula
 3. Rigó Mária

  2018 11 11 22:56
  Szeretném kifejezni köszönetemet a klinika dolgozóinak.
  68 éves vagyok. Mégis, ilyen európai színvonalú ellátásban eddig nem volt részem.
  Az orvosok nagy tudása, a korszerű technikák alkalmazása számomra csodálatos eredményt hozott.
  Beutaltak TAVI miatt, ami komplikáció mentesen sikerült, és az intenzíven történt megfigyelés során észrevették, hogy más probléma is van.
  Majd úgy döntöttek, hogy ezt a problémát is megoldják egy ablációval.
  Így egy gyermekkorból származó eddig nem detektált ritka fibrillációt sikerült meggyógyítaniuk.
  Számomra ez az egész nagyon megható volt.
  Szeretném kifejezni tiszteletemet a szaktudásuk, és a lelkiismeretes munkájuk miatt.
  Köszönettel:
  Rigó Mária
 4. Juhász Péterné

  2018 10 26 19:24
  Ezt a bejegyzést ma megosztottam a facebook-on. Köszönöm a mai napot.

  "Ódát szeretnék zengeni a Városmajori Szív és Érsebészeti klinikáról.Ma elvégeztek rajtam egy beavatkozást, amit más intézményekben már négyszer csináltak és pokoli kínokat álltam ki régebben.Most álljon itt Dr Nemes Balázs doktor úr neve, aki mindezt fájdalom mentesen is el tudta végezni.Mind e közben kulturáltan tájékoztatott arról mit lát, mit csinál és mi következik ezután a vizsgálat után.Nem kötöztek gúzsba, nem tárgynak tekintettek, rám figyeltek , embernek tekintettek.Nagyon rég tapasztaltam ilyen hozzáállást. Mindez igaz volt az összes segítőjére, aki a műtőben tartózkodott.Szóval ma Európában voltam.A kórház ragyog a tisztaságtól, fantasztikus ágyaik vannak, kulturált bútorok a kórtermekben, szépséges festmények a folyosókon.Ha jól számoltam három nővér látta el az első emeletet.Mind mosolygott, sőt volt, aki viccelt is.Nem engedték, hogy megemeljem a hátizsákomat,helyettem betették a szekrénybe.Bár nem kellett volna, de az adminisztrációt is elvégezték ,hogy el tudjam hozni a zárójelentést. Nagyon köszönöm mindannyiuknak a mai napot . Így is lehet.
 5. Oláh Anikó

  2018 10 04 09:15
  Ezúton szeretném megköszönni Dr. Entz László professzor úrnak hogy édesanyámnak az egyszerűbb műtétjét is a legnagyobb körültekintéssel végezte. Nagyon ritka, hogy ilyen magas szintű tudással és tapasztalattal is emberséges tudott maradni. Köszönet a háttérben dolgozóknak és Dr. Berczeli Mártonnak. Oláh Anikó és Oláh Béláné
 6. Tornai Anita

  2018 09 16 19:59
  Tisztelt Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinika!Tisztelt itt dolgozó professzorok,orvosok,nővérek,kisegítő személyzet!KÖSZÖNETÜNKET szeretnénk kifejzni:Férjem:Botos István 2018.08.23.-án érkezett a klinikára,és szeptember 3.-án távozott. Hálámat szeretném elmondani amit érte tettek.A hatalmas tudást,hogy átsegítették két műtéten a férjemet akinek sajnos nemcsak az egészsége de a lelke is gyenge.Köszönjük,hogy mindig volt idejük megállni a betegágya mellett.Köszönjük a csodálatos hozzáállást.a hatalmas szeretetet,emberséget,együttérzést.Köszönjük a folyamatos tájékoztatást az állapotáról,a bíztató szavakat.Szeretnénk megköszönni:Dr.Merkely Béla professzornak,Dr.Gellér László professzornak,Dr.Zima Endre docens Úrnak.Dr.Király Ákos dotor Úrnak.A 2. emeleti kardiológia őrző 201-es orvosainak,nővéreinek a gyógyításukat,emberségüket!Kívánunk jó egészséget,erőt további munkájukhoz.Köszönjük,hogy a klinikán gyógyulhatott a férjem.Tisztelettel.Tornai Anita,Botos István.
 7. Kiss Gusztávné

  2018 07 28 16:33
  Mélyen Tisztelt Doktor Urak,Doktor Nők,Ápolók és Kedves Személyzet!

  2018.Április 18.-án szívtranszplantációs műtétet végeztek drága öcsémen
  /Sersényi László 59 éves/.Hála az életnek,jól van, most jön a második kontrolra. Nem tudom elmondani szavakkal, amit folyamatosan testvéremért tettek! Én még ennyi jósággal,szeretettel,együttérzéssel nem találkoztam!Voltak nagyon nehéz napok, a családom majd belehalt, akkor is tudtak pár olyan mondatot mondani ,ami átsegített bennünket... Akárhányszor érdeklődtem,mindig türelmesen elmagyaráztak mindent!Sőt megköszönték az érdeklődést és a látogatásaimat is!"Én köszönöm a lehetőséget"mondtam mindig, hogy az intenzívre bemehettem. Tudom, nem tudtuk átvenni testvéremtől a fájdalmat, szenvedést, de az őszinte információkat átadva, minden nappal jobban lett!
  Ezúton is kérem az életet vigyázzon Önökre, családjukra!
  Áldja meg a Jóisten minden lépésüket!
  Hálás szívvel köszöni: Kiss Gusztávné/nővére/ és családunk minden tagja
 8. Szabados Ferenc

  2018 07 18 14:40
  Minden elismerésem a Klinikának a tökéletes működésért, szervezettségéért, rendért, tisztaságért, az orvosok tudásáért, - különös tekintettel Dr. Édes István Doktor úrra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!emberi viselkedésükért, a nővérek áldozatos munkájáért ! Köszönöm, hogy meggyógyítottak, esélyt adtak egy hosszabb életre !!!!!!!!!!!!!!!
  Szabados Ferenc
  Budapest
 9. Kövi Tiborné

  2018 07 08 18:27
  Szeretném a nyilvános forumon meg köszönni Éles István doktor úrnak a nagyon korrekt ellátásomat. Szükület miatt stend beépítésre volt szükség. 2015 évben volt a mütét és olyan élményben volt részem a mütőben köszönhetően a Doktor úrnak amit sosem felejtek. Vidáman elterelte a figyelmemet elmagyarázta mikor mit csinál hétköznapi kérdéseket tett fel elénekelt egy dalt és észre sem vettem kész voltam. Nagyon hálás vagyok neki a személyzet szuper a tisztaság egyedül álló a többi intézményhez képest. Köszönet még egyszer mindenért.
 10. husveti marta

  2018 06 23 14:05
  Tisztelt Városmajori Klinika Már régóta foglalkoztat a gondolat hogy irjak Önöknek.páromat Szabó Vilmost 11-évig gyógyitották a klinikán.Dr Gellér László Tanár Úr.Több műtéten is átesett abláció pacemaker beültetés 3-szor.Sajnos súlyos szivelégtelenségben szenvedett.Tavaly már nagyon súlyos volt az állapota ennek ellenére orvosa nem adta fel a küzdelmet és megpróbálva mindent egy újabb abláció vált szükségessé.Sajnos a szervezete már annyira ngyenge volt hogy műtét közben összeomlott .Sikerült újraéleszteni.Nem irom le végig a 3 hetet annyi ideig küzdöttek érte,Az utolsó pillanatig küzdöttek de az ő gyenge szive feladta a harcot. Holnap lesz 9-hónapja hogy örökre lehunyta a szemét. Minden tiszteletem az ott dolgozó orvosoké növéreké és mindenkié.Ha nem kerültünk volna 11 évvel ezelőtt Önökhöz már rég nem élt volna.Annak ellenére hogy nem sikerült őt már megmenteni kimondhatatlanul hálás vagyok mindenkinek aki az utolsó 3-hetet a gyógyitásával töltötte.Minden nap ott voltam és láttam ahogy ott a betegekért küzdenek. Most olvastam hogy a Klinika kapja az idén a Szent István dijat.Soha jobb nem kerülhetne,Méltán megérdemlik gyógyitó emberséges munkájukért.Szivből Gratulálok hozzá.Végezetül Gellér Tanár Úrnak külön köszönet a 11-év munkájáért.Köszönettel Husvéti Márta Csolnokról
 11. Radó Iván

  2018 06 06 17:15
  A folytatás: Hartyánszky dr-nál jártam. Az nem kétséges, hogy kiváló szakember. Nekem kicsit betegség (és nem beteg) centrikusnak tűnt, de valószínűleg ennyi műtét és teendő között az ember személyisége változik. Ugyanakkor örülök, hogy nála jó kezekben leszek.
  Dr. Székely Andrea aneszteziológus egy tünemény. A portástól a betegszállítóig minden kifogástalan, világszínvonalú. Eddig legalábbis. A műtétem még nem volt meg. Eszembe jut még a sárga nadrágos Vera nővér, illetve Füsti Mária, aki átlátja a káoszt, amikor az előjegyzésekkel stb. foglalkozik.
  Hallottam Merkely professzor úr előlépéséről SE Rektor. Ha semmit nem tudnék róla, csak vetnék egy pillantást az épületre belülről, már az volna a véleményem, hogy nem semmi ember lehet. És akkor még nem beszéltünk az ellátásról. Folyt. remélhetőleg köv.
 12. Bognár Lászlóné

  2018 05 07 20:08
  Édesanyám, Szokol Györgyné (Nagykanizsa) nevében szeretnék köszönetet mondani az osztály dolgozóinak. Súlyos szívbillentyű problémával műtötték. Köszönet a műtétet előkészítő, a műtétet végző orvosoknak, nővéreknek példaértékű munkájukért. További sok sikert és kitartást kívánok odaadó munkájukhoz!
  Tisztelettel és köszönettel: Bognár Lászlóné
 13. Pásztó SándorJános

  2018 05 05 14:04
  üzenem a Kedves Csilla nővérkének,hogy rászolgáltam arra,hogy ismerőse lehessek sok puszit küldök neki az ország leg aranyosabb Nővérkéjének
 14. Weininger Pál

  2018 05 02 11:35
  Tisztelettel és szeretettel szeretném megköszönni dr Bartha Elektra
  Főorvos asszony tudását, szakértelmét/ szinte minden téren / kedvességét
  és szigorúságát ami 23-éve éltet és remélem éltetni fog még sokáig.

  Weininger Pál
  u.i. öreg ember
  A klinikáról csak szuperlativusz ban
  tudok beszélni köszönök mindenkinek mindent
 15. Csikós Györgyi

  2018 04 30 21:59
  Egy éve ültetett be a kulcsontomnál stentet Dr. Nemes Balázs..Áldom a kezét,a tudását és a beteggel való csodálatos kommu nikációját.. Fantasztikus ember..Köszönöm Dr.Nemes Balázs.. Tisztelettel: Csikós Györgyi
 16. Pont Judit

  2018 03 24 23:16
  Tisztelt Merkely Béla Professzor Úr!

  Mai nap a Klinika Sürgősségi Ambulanciáján láttak el. Olyan színvonalas ellátásban részesültem, hogy mindenki tudomására kell adjam, hogy igen, ez létezik az Ön által vezetett Klinikán.

  Dr. Szakál-Tóth Zsófia rezidens doktornő vizsgált, aki példátlan emberséges, türelmes, alapos, és már most nagy tudású. Ilyen bizalmat és szimpátiát még nem tapasztaltam egészségügyben. Ő egy kivételesen jó szakember lesz, minden beteg tapasztalni fogja!

  Azt is szeretném megjegyezni, hogy a portás hölgy (Zsuzsa) mennyire kedves és segítőkész volt mind érkezésemkor mind pedig távozásomkor. Pár percet sem vártam és már vizsgáltak is!

  Endre ápolót is megemlíteném, aki pánikbetegségem humorával próbálta elterelni, és a vérvételt szinte meg sem éreztem.

  A labor eredmények gyorsan elkészültek, ezt külön köszönöm szépen az ezt végző szakembereknek is!

  Amit még észre kellett hogy vegyek, az a Klinika területén a tisztaság, a mosdóhelyiséget is beleértve.

  Szóval tisztelt Professzor Úr, minden az Ön érdeme, még a Cedars-Sinai Medical Center-ben sem jobb az ellátás. Valóban ahogy írják is, világszínvonalú a Klinika.

  Hálás vagyok Önnek és minden ott dolgozó szakembernek!

  Tisztelettel: Pont Judit
 17. Kósa László

  2018 02 20 15:20
  Dr. Nagy Klaudia Viviennek ez úton szeretném hálásan megköszönni emberséges, magas szakmai tudással történő kezelésemet. Más kardiológia pitvarfibrilláciot diagnosztizált, mely lelkileg, testileg nagyon lehangolt.
  Tisztelettel: Kósa László
 18. Peták Margit

  2018 02 17 10:17
  Tisztelt

  2018. február 15. napján a kora délutáni órában gépkocsimban ülve tetániás görcsös rohamot kaptam. Az önök kórháza előtt, kissé félreállva kértem segítséget az éppen az utcán tartózkodó két kollégájuktól.
  Hamarosan kisebb csapat érkezett a segítségemre, akik pillanatok alatt kiszedtek a járműből és elkezdték szakszerű ellátásomat.
  Kedvességük, érezhető kimagasló szakmai tudásuk megnyugtatólag hatott.
  Köszönöm, mindenkinek aki segített, állapotom javításában, gépjárművem biztonságba helyezésben.
  Hálás vagyok, hogy megmentettek.
  Köszönöm.

  Tisztelettel:
  Peták Margit
 19. Berta Jánosné

  2018 02 12 10:40
  Köszönetet szeretnék mondani, Dr. Szabó Gábor egyetemi docens és Dr. Szeberin Zoltán egyetemi docens uraknak, valamint az egész ápoló személyzetnek, hogy páromnak (Szabó Istvánnak) érsebészeti műtétét elvégezték és gyógyulását nagy szakértelemmel segítették. Emberségesek, kiváló szakemberek! Minden nővérnek és ott dolgozónak köszönettel tartozom példa értékű munkájukhoz.
  Minden jót és egészséget kívánok az orvosoknak az ápoló személyzetnek, akik becsülettel és odaadással végzik munkájukat.
  Berta Jánosné
 20. KÉRI LÁSZLÓ

  2018 02 08 08:20
  Köszönöm!
  Anyukámat lassan 4 hete kezelik még most is a 2 érsebészet intenzív osztályán.De el kell mondanom,hogy ha nem ott kezelnék.Akkor anyukám már nem élne.Csodálatos munkát végeznek az orvosok és nővérek.Tudásuk magas szintű és hozzá állásuk a beteggel és a hozzátartozókkal a legjobb az országban.Míg élünk hálásak leszünk nekik,hogy megmentették anyukánkat.Nem kérdés hogy még élünk adón 1%övék.Hogy még több embert meg tudjanak menteni.Köszönjük.
 21. Radó Iván

  2018 02 07 22:43
  Folytatás. Előírt idő helyett időben telefon jön, hogy tudnék-e előbb menni. Előbb mentem. Adatfelvétel és egyeztetés négy perc. Lemegyek az MR-hez, várakozás 2 perc. Bent eligazítás, zárható profi öltöző, mindenki mindent tud és elmagyaráz. Az MR nem az a hely, ahol, az ember nyaralni szeretne, de kibírható. Utána is mindenki kedves. Ha mindenkit a Városmajorban kezelnének, nem lennének panaszok, de szerintem betegek se nagyon. Az a hír járja, hogy aki odakerül, az megmenekül. És valóban olyan hatása van az egésznek. Profizmus és kulturáltság, tisztaság, pontosság, én sok dolgozóval találkoztam és csak egy volt enyhén goromba, de ez igen jó arány. Folyt. köv.
 22. Radó Iván

  2018 01 31 20:04
  Ez Európa. Világszínvonal, profizmus és még sok minden. Én az elején vagyok a kezelésnek, de az ápoló, a nővér, az orvos, egyáltalán mindenki profi. Az állami egészségügy is tudhat jó lenni, néha. De ez a csúcs.
 23. Tarnóczi István

  2018 01 31 19:10
  Köszönetet mondok a SZÍVSN Betegegyesület 01.27.-n megtartott előadásán hallott tájékoztatásért.
  Az előadó Bernáth-Lukács Zsuzsa diplomás ápoló volt. Részletes információt kaptunk a ritmuszavarok-, pitvarfibrilláció kezelése, gyógyítása tekintetében-, az INR érték otthoni mérésének elősegítését szolgáló törekvésről, továbbá bemutatásra került a WIWE – szívrendellenességet jelző készülék. Az előadás keretében az egyéni kérdések is megválaszolásra kerültek.
  Tarnóczi István
 24. Deák Árpád

  2018 01 29 11:50
  Tegnap hallgatója voltam a SZÍVSN Egyesület által rendezett előadásnak, amit Bernáth-Lukács Zsuzsa elnök asszony tartott. Amellett, hogy az előadás sok hasznos, közvetlenül alkalmazható információval szolgált a szívbetegek és hozzátartozóik részére, nagyon tetszett az egyszerű hétköznapi példákkal, kis humorral megfűszerezett előadásmód. Úgy gondolom, hogy az elhangzott gondolatok hatni fognak a résztvevők mindennapjaiban.

  Deák Árpád
 25. Bóna László

  2018 01 16 18:57
  Kedves dr. Szilágyi Szabolcs úr!
  Az édesanyámat Bóna Gyulánét, segítette , és minket is megerősített .Hálával tartozunk önnek ,azért a figyelemért, jóságért, gondoskodásért , és nem utotolsó sórban , az emberséges hozzálálásért. Kívánom önnek , hogy Isten áldja meg önt , és kedves családját. Minden orvosnak aki arra tettefel az életét ,hogy embereket mentsen , és segítsen ,Isten után, ezt minden orvosnak önhöz hasonló érzéssel kellene hozzá állni , embertársaihoz. Köszönjük , és a Jó Isten áldjameg , és tölse be minden szügségét az Úr . Köszönöm Doktor úr . Üdvözlettel Bóna László
 26. Nagypal Monika Csilla

  2017 12 29 23:13
  A csaladom es magam neveben halas koszonetunket szeretnem kifejezni a klinika intenziv es szivsebeszeti osztalyanak! 2016. december 28-an Szivtranszplantaciot vegeztek rajtam. A mutettel esely kaptam egy uj eletre.Kulon szeretnenk koszonetet mondani Dr. Szabolcs Zoltan professzor urnak es az altala vezetett transzplantacios team tagjainak,a Szivelegtelensegi es Szivtranszplantacios intenziv reszleg szakmailag,emberileg nyujtott aldozatos munkajaert. 3 honap alatt nagyon sok orvossal,noverrel,apoloval,gyogytornasszal volt idom megismerkedni,akik a felepulesem erdekeben maximalis szakertelemmel,szeretetteljes hozzaallassal es nagyon nagy odaafigyelessel segitettek es segitik mai napig a gyogyulasomat.Mindenkinek koszonom a gyogyulasom erdekeben kivalo munkat!A klinika minden dolgozojanak sikerekben gazdag,boldog uj evet kivanok!Udvozlettel:Nagypal Monika Csilla
 27. Cz Zsuzsanna

  2017 11 06 22:15
  Hálås köszönetet szeretnėk mondani Dr Straub Ėva klinikai főorvosasszonynak!!!
  Apukåmat kezelte infartus utån, majd bejelentkeztem hozzå vizsgálatra is! Nagyon alapos ės megbízható!! Minden kėtsėget kizárva ct vizsgålatot szervezett nekem, majd miutån kiderúlt h ėrtågitåsta van szüksėg azonnal precizen intėzkedett!! Dr Bårczi György vėgezte a műtėtet! Nyagyon ügyes ės kimagaslást ėrdemlő orvos!!! Stent beültetėst vėgzett nålam. Nem fájt csak kellemetlen. Mindent megtett hogy segìtsen!!! A legjobb helyen voltam !!!
 28. Laki Lajos

  2017 10 24 09:35
  Köszönetet szeretnék mondani Dr. Daróczi László Főorvos Úrnak, és az egész Teamnek akik a 2017. 09.22-én elvégzett műtétemet végezték és gyógyulásomat segítették.
  Nagyon nehéz időszakon segítettek át, Főorvos Úrral az élen, nagy szakértelemmel, türelemmel, emberséggel, megértéssel.
  Én, és egész családom háláját próbálom megfogalmazni, de nincsenek szavak, melyek kifejeznék azt, amit érzünk. Jó munkát, további sikereket és boldog életet kívánunk Önöknek.
  KÖSZÖNJÜK!
  Tisztelettel:
  Laki Lajos
 29. Sinkó Judit

  2017 10 19 18:37
  Hála,köszönet és elismerés!A mai napon 2017.10.19.-én közelről megismerhettem az ott folyó munkát.Katéterezés miatt mentem,de egészségügyben dolgozó szociális munkás szemmel is figyeltem őket.Profi teamként dolgoznak.Emberségesek, nagyon jó szakemberek! Minden apró részletre figyelnek! Példaértékű a munkájuk
 30. Gyurika Istvánné

  2017 08 23 22:40
  Az Önök oldalán találtam rá Dr. Szücs Gábor Doktor Úrra..., lehet, hogy már azóta fentebb is áll, magasabb beosztásban..., de emberileg és hívatástudatilag pedig a csúcson! Hálával gondolok rá..., 2017.07,13.-án hajnalban vitt be a ceglédi esetkocsi, oxigén, monitorozás, infusio, stb, lakáson töltöttek a mentősök közel 3 órát, mire szállitható állapotban tettek, köszönöm nekik is, de ez a nagyszerű orvos és ember..., szakmailag és psychésen is olyan megnyugtatóan hatott rám..., ott volt mellettem és tette a dolgát hajnali fél 6-ig. Akár Önöknél dolgozik, vagy lehet, hogy már végleg Cegléden..., ott ügyelt akkor, hálával és szeretettel gondolok rá. Az Örzőben töltöttem egy hetet.., de ha bent volt mindig megnézett, pedig nem Ő volt a kezelőorvosom. Ne szidjuk az egészségügyet, hisz vannak itt még rendes, becsületes, lelkiismeretes, hívatásukat hűen gyakorló orvosok. Köszönöm szépen Dr. Szücs Gábor Doktor Úrnak az önzetlenségét, míg élek, hálás leszek neki!
 31. Pintér Ferenc

  2017 08 21 19:38
  Tisztelt Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika,Tisztelt ott dolgozó szakemberek!

  2017.június 07-én, "érkeztem" Önökhöz a klinikára infarktussal. Magyarországon mindig azt mondják at egészségügyre, hogy nem jó színvonalú!
  Én, csak azt tudom mondani ,hogy soha nem találkoztam olyan emberközpontú egészségügyi dolgozókkal,olyan vezetéssel,olyan szakmai profizmussal amit a klinikán tapasztaltam!
  Ez Igen, ez egy világszínvonalú gyógyítás, és világszínvonalú szolgáltatás!
  Tisztelt Merkely tanár úr! Ha lehetséges a jövőben mutassa meg az országnak azt a klinikát amit azzal a sok profi kollégával létrehozott! Példaértékű!

  Köszönettel, Pintér Ferenc volt betege
 32. Slámerné Krizsik Ildikó

  2017 08 11 15:14
  Hálámat, és köszönetemet fejezem ki Dr. Sótonyi Péter Egyetemi docens Úrnak, amiért 2017.július 25.-én sikeres életmentő műtétet végzett.
  Hálás vagyok az érsebészeti osztály minden orvosának, és ápolójának.
  Köszönöm a szeretetteli, áldozatos, gondos munkájukat.
  További sikereket, és jó egészséget kívánok mindnyájuknak !
  Köszönettel : Slámerné Krizsik Ildikó
 33. Becker Lívia

  2017 07 24 10:49
  Édesapámnak 1995. augusztusában végzett Dr. Moravcsik Endre háromszoros bypass műtétet. Az ilyen műtétek "garanciális ideje" 5 év. Apukám most, 91 éves korában, 22 évvel a műtét után halt meg, combnyaktörés miatt.
  Ezúton is köszönöm Moravcsik doktor úrnak és a klinikának, hogy édesapám még 22 évet velünk élhetett.
 34. Takács György

  2017 07 18 12:15
  Ez a kórház és főleg az összes dolgozója, azt hiszem, hogy Magyarország "sikertörténete".
  Le a kalappal az orvosok, ápolók és a teljes személyzet előtt.
  Ez a minőségi betegellátás.
 35. Süle Judit

  2017 07 02 13:47
  Hálás köszönetemet szeretném kifejezni a kardiológiai intenzív osztály minden dolgozójának orvosainak ,ápolóinak,hogy édesanyám életéért hetekig küzdöttek,de kicsi szíve feladta a harcot. A csodálatos magas szintű orvosi munka és az e melletti betegellátásnak ápolásnak az országban párja nincsen. Azok a betegek akik idekerülnek a legjobb kezekben lesznek. Köszönet az orvosoknak a korrekt és őszinte tájékoztatásért .Ha mód lenne rá miden évben az év kórháza díjat érdemelnék ki. Szavakban is nehéz kifejezni azt a minőségi beteg centrikus ellátást amit édesanyám kapott. Hálásan köszönöm a csapat összes dolgozójának a munkájukat. Soha nem felejtem el amit Önöktől kaptunk. Sok -sok szeretettel és óriási köszönettel , Süle Judit
 36. Gaszler Zsuzsanna

  2017 06 22 18:46
  Hálásan köszönöm Dr Bárczi Györgynek a Szívkatéters műtétem 2017 május 31 volt infarktusom azonal műtőtek itthon 5 éves kislányom várt köszönöm önek az életem .És mimden nővérnek az intenziven az oda ado kedves munkáját
  Köszönöm önnöknek
 37. Somodiné Nagy Ilona

  2017 06 22 15:16
  Köszönetemet és hálámat szeretném kifejezni Dr Szabolcs Zoltán Professzor Úrnak a sikeres szívbillentyű-műtétemért, mely 2017. március 14-én volt! Nagyon hálás vagyok, és szavakkal nehéz is kifejezni, mennyire köszönöm és örülök, hogy a műtéttel új esélyt és egészséget kaphattam! Köszönöm Dr Pólos Miklós Doktor Úrnak, a Szívsebészeti és az Intenzív Osztály minden orvosának és ápolójának is a gondos, áldozatos gyógyító munkájukat! Nagyon jó egészséget, sok erőt és további sikereket, minden jót kívánok, hogy még sok betegen tudjanak segíteni a jövőben is! Tisztelettel: Somodiné Nagy Ilona
 38. Szabó Vilmos

  2017 06 15 14:04
  2017 május 29 én estem át a harmadik pacemaker beültetésen hálás köszönet érte Dr Gellér László tanár Úrnak aki igy már 11 évvel meghosszabbitotta az életemet .Köszönet az ott dolgozó többi orvosnak és ápoló személyzetnek akik becsülettel és odaadással végzik munkájukat. Remélem még sokáig tudják folytatni munkájukat.
 39. Gyarmathy János

  2017 05 29 17:08
  Köszönettel tartozom Édes adjunktus úrnak! Úgy érzem, ha ő nincs, már alulról szagolnám az ibolyát.
  Sok betegtársaim nevében is köszönöm, hogy itt maradt Magyarországon, és ilyen lelkiismerettel és szeretettel, végzi munkáját!

  Sok szeretet és megbecsülést kívánok számára!
 40. Szűcs Lajos

  2017 05 20 20:08
  A mai napon /2015 05 20/ egy előadáson vettünk részt feleségemmel melyet a SZÍVSN Országos Betegegyesület keretében Iskun Leila, és egy kolléganője,( a nevére sajnos nem emlékszem) tartottak. A meghívottak között szív katéterezés előtt álló, illetve az azon közelmúltban átesett betegek voltak. Az előadás nagyon jó és érdekes volt, olyan részletes felvilágosítást kaptunk amilyet egy rendelő intézetben sohasem kaptunk volna meg. Sok megválaszolatlan kérdésre, tévhitre, és megalapozatlan félelemre is. A beavatkozás menetét, végrehajtását, is megismerhettük. Később kötetlen beszélgetéssel, kérdések feltevésével folytatódott az összejövetel, melyet egy kis jóga oktatással, részvétellel zárták az előadók. Köszönettel, és hálával tartozunk ezért munkáért , ami véleményünk szerint nagy hiányt pótol. Köszönettel: Szűcs Lajosné és Szűcs Lajos
 41. Tatár Ibolya

  2017 05 16 17:43
  Tisztelt Városmajor út,Professzorai,Főorvosai,Önkéntes segítői!

  Köszönet szeretnék mondani azoknak az orvosoknak,mára már (Önkéntesként segítő),dr. Moravcsik Endre szívsebésznek, dr Bodor Emil nyugdíjas professzornak,Dr Szabó Zoltán professzor Úrnak,
  Budapest,1977-10-07.napján operált gyerek voltam még Tatár Ibolya,sz.Debrecen,1969-05-21. Édesanyám neve Dienes Piroska,édesapám Tatár Sándor József (volt,sajnos négy éve elhunyt).Lakcímem: 4284 Kokad Arany J.u. 14.sz.volt. A fent ír orvosok operáltak a Városmajor úti klinikán,ceruzányi defektus,bal kamrai szept. Mára 5 gyermek édesanyja vagyok,egészséges gyermekeim születtek,és szívproblémával egyik gyermekem sem született. Már Édesanya nagyobb lányom! Köszönöm a segítségüket,az életem gyakorlatilag,mert abban az időben egyedül Budapesten operáltak gyermekeket,és talán elsőkként voltam az operált gyermekek között,mely operáció mára már gyerek játék az orvostudománynak,orvosoknak! Köszönetet mondok az egész orvosi karnak,és az általam említett három értékes professzornak! További jó egészséget,és hosszú életet kívánok mind hármuknak! Természetesen a ma ott dolgozó orvosoknak sok sikert,és kitartást kívánok!
  tisztelettel: Tatár Ibolya
 42. Dr. Rodler Imre

  2017 03 30 18:57
  2017 03.24-én a Városmajor utcai Kardiológiai részlegen pacemaker beültetést végzett nálam dr. Király Ákos. Feltétlenül szükségét érzem annak, hogy megköszönjem Neki és valamennyi munkatársának a szakszerű, gyors munkát, az empatikus magatartást amit tapasztaltam.
  Továbbá gratulálni szeretnék a Kardiológiai részleg munkája kitűnő szervezettségéhez és a kollegiális hangnemhez, stílushoz.
  Üdvözlettel:
  Dr. med. Rodler Imre PhD
  az OÉTI nyugalmazott főigazgató főorvosa
 43. Dr.Erdélyi Tibor

  2017 02 18 09:18
  Igen tisztelt Merkely Professzor Úr!

  Az Ön által vezetett Klinika-hazánk kardiológiai zászlóshajója-az utóbbi 4 évben számos alkalommal fogadta és mindannyiszor segítő szándékkal és a legmagasabb szakmaisággal gyógyította édesapámat,Erdélyi Tibor dunavecsei volt lakost. Most,hogy Ő nyugovóra tért,kérem engedje meg,hogy köszönetemet és hálámat fejezzem ki Önnel és munkatársaival szemben.
  Kiváló tisztelettel maradva:Dr.Erdélyi Tibor
  aneszteziológus
  családorvos
 44. Pataki Imréné

  2017 02 12 10:05
  Köszönetemet szeretném kifejezni a kórház dolgozóinak lelkiismeretes munkájukért, tudásukért, amellyel megmentették a férjem életét!
  Köszönet elsősorban dr Daróczi László főorvos úrnak aki a műtétet végezte.Soha nem felejtem el és örökké hálás leszek neki!
  Az intenzív osztály dolgozóinak is hálám és köszönetem!
  Munkájukhoz további sok sikert és jó egészséget kívánok!

  Tisztelettel: Pataki Imréné
 45. Nikoliczáné Gy. Henrietta

  2017 01 22 18:57
  Köszönetemet és elégedettségemet szeretném kifejezni a január 14. e szűrővizsgálattal kapcsolatban.Az ott dolgozók gyors kedves és hatékony munkájáért.
  Köszönettel Nikoliczáné GY. Henrietta
 46. Kummer Bálint

  2017 01 19 15:12
  A január 14-i szűrővizsgálattal kapcsolatosan maximális elégedettségemet szeretném kifejezni. Tényleg mindenki aki ott volt - kivétel nélkül - gyorsan, hatékonyan és ami a legfontosabb kedvesen végezte a munkáját. Ma már meg is kaptam a leleteimet....hihetetlen!!
  Köszönöm még egyszer
  Kummer Bálint
 47. Komáromi Tamás

  2017 01 18 14:43
  Tisztelt Doktornő,
  Szeretném maximális köszönetem és elismerésem kifejezni az Ön baràtságos, kedves és szakszerű hozzáállásához!
  (Ez már Magyarorszàgon kihalóban van)
  Kivánok Önnek további sok sikert, hosszú, egészséges boldog életet !
  Köszönettel és üdvözlettel
  Komáromi Tamás
 48. Dudás Ferenc

  2017 01 07 11:31
  2017.01.06.-án hagytam el kórházukat carotis műtétet követően. Nagy szaktudású orvosok, ápoló személyzet kíválló a magyar egészségügyben. Köszönöm, hogy gyógyulásomat gondos, lelkiismeretes munkájukkal segítették.
 49. Pittner György Márk

  2017 01 03 18:04
  Köszönetemet szeretném kifejezni, hogy a mai napon, Édesapámmal meghívást kaptunk a klinika mentalitásának maximálisan megfelelő ünnepi rendezvényre.
  Sok új ismeretet szereztünk a transzplantációkkal kapcsolatban, amit még élvezetesebbé tett Dr. Merkely Béla és Dr. Szabolcs Zoltán professzor urak eredeti humora.

  Jó volt találkozni a sok gyógyult ismerőssel, orvossal, ápolónővel és jól esett a szíves vendégül látás is.

  Köszönjük!
 50. Pittner György

  2016 12 24 19:46
  Családom nevében, hálás szívvel kívánok boldog karácsonyt a klinika orvosainak és ápolóinak, akik segítettek fiam, Pittner György Márk egészségének felépítésében.
  A tavalyi karácsony szörnyűségei után, most már viszonylagos nyugalomban töltjük a szentestét, amit nagyon köszönünk.

  A 2017 évre, sok sikeres műtétet és egészséges, gyógyult
  szíveket kívánok.

  Pittner György Székesfehérvár