Rangos nemzetközi szívelégtelenség konferencia Budapesten

2015.  szeptember  14.
2015. szeptember 23-26. között a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika szervezésében.

Tisztelt Kollégák!

Az amerikai és magyar szervezők nevében szeretettel hívjuk Önöket a 2015. szeptember 23. és 26. között a Hilton Budapestben megrendezésre kerülő „8th International Symposium for Innovations and New Treatment Strategies in Heart Failure” nemzetközi szívelégtelenség terápiás szimpóziumra, a Branislav Radovancevic emlékére évente megrendezett “Brano” konferenciára.

Az idei rendezés jogát a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikája nyerte el. A Texas Medical Center szervezőivel együtt igen színvonalas program került összeállításra: 60 amerikai és 40 európai meghívott előadó tart előadást a szívelégtelenség kórélettana, gyógyszeres, sebészi és eszközös kezelése, valamint szívtranszplantáció és mechanikus keringéstámogatás témakörben. A legújabb keringéstámogató eszközök kipróbálására szimulációs és műtéti körülmények között is lehetőség lesz, valamint CRT programozási tréninget is szervezünk.

A plenáris program mellett lehetőség van absztraktok beküldésére is, amelyek poszter formájában kerülnek bemutatásra. A részletes program, valamint a konferenciával, regisztrációval és absztrakt beküldéssel kapcsolatos információk a www.brano2015.org honlapon olvashatók.

Találkozzunk szeptember végén a Hiltonban!

Prof. Dr. Szabolcs Zoltán és Prof. Dr. Merkely Béla