Figyelemfelhívás

2016.  július  11.
Egy sajnálatos, megtévesztésen alapuló cselekményre szeretnénk felhívni tisztelt betegeink figyelmét.

 

Kedves Betegeink!

Sajnos már több forrásból is eljutott hozzánk jelzés arról, hogy egyes vállalkozások, "magánrendelések" közvetlen telefonhívás útján "ingyenes szűrővizsgálatra" hívnak betegeket, majd a "vizsgálat" rossz eredményére hivatkozva valamilyen terméket kínálnak fel megvételre. A telefonhívás és a "vizsgálat" során a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika közelségét felhasználva azt hamis látszatot keltik, hogy szervezetük Klinikánkkal valamiféle partnerségben működik. 

Sem a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikának, sem a Semmelweis Egyetem más szervezeti egységeinek nincsen semmilyen köze ezekhez a vállalkozásokhoz, sem az általuk ajánlott bármiféle terápiához vagy készülékhez.

Tevékenységünket az illetékes szakigazgatási szervek ellenőrzésében, és a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő által finanszírozva, társadalombiztosítás keretében végezzük kizárólag Klinikánk telephelyein, vagyis a Budapest XII. kerület Városmajor utca 68., a Gaál József utca 9-11., és a Határőr út 18. cím alatti épületeinkben. Semmilyen üzleti tevékenységünk vagy vállalkozásunk nincs, semmilyen terméket nem értékesítünk.

Amennyiben Önök, hozzátartozóik vagy ismerőseik jóhiszeműen, Klinikánk méltán elismert hírnevében bízva csalás vagy megtévesztés áldozatai lettek, esetleg bármilyen kár vagy jogtalanság érte Önöket, kérjük, tegyenek feljelentést az illetékes szerveknél, hatóságoknál – ezzel is hozzájárulnak a hasonló sajnálatos események felderítéséhez és megelőzéséhez.

Felhívjuk figyelmüket, hogy Klinikánk évente több alkalommal végez ingyenes kardiológiai lakossági szűrővizsgálatokat. Ezek után a kardioambulancia@kardio.sote.hu e-mail címen érdeklődhet, illetve háziorvosi vagy szakorvosi beutaló birtokában ezen az e-mail címen kérhet kardiológiai ambulanciáinkra előjegyzési időpontot is.