Visitor's book

Your email address will not be published and is kept confidential!

  terms and conditions
 1. Tornai Anita

  2019 09 17 04:45
  Köszönet!
  Tisztelettel szeretném megköszönni a második emelet intenzív osztály orvosainak,nővéreinek alázatos ,embertisztelő munkáját! /Dr.Tóth Szabolcsnak. Zámbó Katalin nővérnek/. Azt a végtelen emberszeretetet,tiszteletet amikor a férjemet elvesztettem 2019.06.23.-án.
  Köszönöm,hogy mellette lehettem és Ők átsegítettek a nehéz órákon,amikor az ember lelke csak megnyugvást keresett és Ők ebben is segítettek.Köszönöm a végsőkig tartó "harcot",ápolást! Kérem,hogy továbbra is maradjanak meg ilyen Klinikának,ebben az embertelen világban.Sehol nem tapasztaltam ekkora emberséget amit itt a klinikán/több mint húsz év betegség küzdelmével/.Tisztelettel:Tornai Anita.
 2. Kósa László

  2019 09 13 16:55
  Kósa László 87 éves nyugdíjas vagyok. 2013.04 16-án jelentkeztem először az ambulancián. Majd 2016.04.28-án ismételten jelentkeztem az ambulancián, akkor dr, Nagy Klaudia Vivien lett a kezelő orvosom. Bradycardiával és szívritmus zavarral kezelt.A betegségem 2019.02.22-én válságosra fordult, mert pitvarfibrillácio és 35-40/min-ig lemenö bradyarrhythmiát talált. VVI-PM beültetést javasolt, amelyre 2019.03.06-án sor került. Ez a műtét, mivel sikeres volt egy újjá születés lett számomra, nagyon nagyra értékelem. Hálásan köszönöm Merkeley Béla Professzor Úrnak, az Intézet minden dolgozójának ,dr, Nagy Klaudia Vivien doktornőnek szakszerű,emberséges munkáját.
 3. Kövendi Erzsébet

  2019 06 27 07:56
  Bal pitvari myxoma műtétet végeztek rajtam, és olyan ellátást kaptam mind orvos mind ápolók részéről amiben még nem volt részem. Hihetetlen, de ott mindenki a betegért volt, nem fordítva mint vidéken. Olyan tudást tapasztaltam minden téren, amit eddig máshol nem. Köszönök mindent, és kívánok jó egészséget, sok sikert további munkájukhoz.
  Kövendi Erzsébet
 4. Czibolyáné Nagy Anna

  2019 06 01 09:50
  Hálámat szeretném kifejezni itt is dr Szabó Gábor Főorvos Úrnak és valamennyi érsebészeten dolgozó munkatársának ( az osztályon, a műtőben, ... ), akik résztvettek visszér műtétemnél és lábadozásomnál. Lelkiismeretes, emberséges munkájuk segített átlábalni a szorongással teli időszakon.

  KÖSZÖNÖM SZÉPEN!
  Kívánok munkájukhoz további erőt, kitartást!

  Tisztelettel teli üdvözlettel:

  Czibolyáné Nagy Anna
  ( 2019 05 23 / 24 )
 5. Sándor Katalin

  2019 05 30 07:03
  Köszönöm Nagy Klaudia Vivien doktornőnek a segítségét és a jó kedélyű szorgalmas műtős csapat kedvességét ❤❤❤
 6. Radó Iván

  2019 05 09 20:26
  Van az egészségügy és van Városmajor. Sziget. Megismételhetetlen, unikális. Van egy mondás, ami széles körben elterjedt: ha a Városmajorba kerülsz, nem halsz meg. Nincs még egy ilyen, tán Európában sem.
  Szervezett. Ütőképes. Mindhárom fő részlegen soha nem látott tudású szakemberek. Technikailag, ami belefér. Vérgáz elemző, ami perceken belül eredményt hoz...
  Intenzív, ahol egy vagy másfél nap is elég, mert úgy megy minden, ahogy kell.
  Szívsebészeti Osztály, ahol a személyzet sosem áll meg, nincs ideje, de ha lenne, se tennék, szeretnek dolgozni.
  Sterilitás, tisztaság, betegszobák csúcsszínvonalon.
  Becker Tanár úr, aki szomorúan ránéz az emberre és 5 perc alatt kész a katéteres vizsgálattal, amit észre sem lehet venni, majd kapásból megmondja a diagnózist, a megoldást és a várható eredményt.
  Hartyánszky Tanár úr, aki végtelenül szerény és végtelenül úriember és nem mellesleg egy "aprócska" bypass műtétet végzett rajtam, ami hibátlan lett (mondjuk neki ez olyan rutin, hogy közben valószínűleg fél kézzel telefonon megnyert egy szimultánt). Van egy mosolya, ami biztatást, visszafogottságot, haragot, tudást, kritikát egyszerre mutat, de ki kell tapasztalni, mikor mi a jelentés. Szerintem világszínvonalat képvisel, igaz az is, hogy az Intézményben a kevésbé kvalifikált személyzetet kell lámpással keresni, de nekem ő és Becker Tanár úr a közvetlen favoritjaim.
  Székely Andrea Tanárnő, akinek humora van és egyszerre ezerfelé dolgozik, de a beteg nála jó kezekben van.
  Benke Doktor úr, aki cinkosan összekacsint a beteggel, a lila "szakorvosjelöltvagyok" gőg nélkül.
  Czimbalmos Doktornő, aki mindent meglát az MR-en. Talán van olyan, amit nem, de akkor az nem is létezik.
  Kőszegi Doktornő, akit folytonos összecsapásaink mentén magamban Százados Asszonynak neveztem el, de csak a beteg érdekeit nézi.
  Kováts Tímea Doktornő, aki vérprofi az ultrahangos vizsgálatokban, mellesleg elvégezte az egyetemet az USA-ban is, miért is ne alapon.
 7. Kósa László

  2019 04 29 16:33
  Ez úton hálásan megköszönöm, Dr. Merkeley Béla Professzor Úrnak és csapatának, valamint Dr. Nagy Klaudia Vivien doktornőnek, hogy a Pace Maker beültetés óta, /19.03.06/ jól érzem magam. Elcsodálkozom azon, hogy az Orvos Tudomány, milyen nagy dolgokra képes, az emberi szív, úgy működik a PM-el, mintegy precíziós óramű f= 60 Hz frekvenciával. Sajnos még egyéb problémáim vannak, porckopás, fogpótlás, amelyek kellemetlenséget okoznak.
  Szeretettel gondolok Önökre.
  Kósa László.
 8. Sinkó Judit

  2019 04 19 19:06
  Hálás szívvel köszönjük a kórház valamennyi dolgozója segitségét! (Nővérek,takaritók,konyhások,orvosok,mütősök,beteghordók) Különösen köszönjük,Heltai Krisztina adjuntusnőnek és Hartyánszki István szívsebésznek akik áldozatos munkája nélkül nem lenne gyermekem ilyen jó állapotban.Hihetetlen szellemiségben dolgoznak,olyan alázattal vannak a betegek felé,hogy példaértékű.Ezt nem csak mint a beteg édesanyja, hanem egy másik kórházban dolgozó szakember is mondom.Ami itt van egy csoda ♥️♥️♥️♥️♥️ köszönjük szépen ♥️ Áldott húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek szeretettel. Sinkó Judit
 9. Baloghné Csiki Klaudia

  2019 04 16 15:14
  Köszönőlevél minden érsebészeten dolgozónak!

  Ezúton szeretnék köszönetet mondani Dr. Laczkó Ágnes doktornőnek, Banka Mária főnővérnek és az érsebészeti osztályon dolgozó nővéreknek. Kedvességükkel, szeretettükkel és nem utolsó sorban szakmai felkészültségükkel teljesen lenyűgöztek.
  Ha az ember meghallja azt a szót, hogy "kórház" rosszul lesz, hogy odakell mennie, de ezek az emberek számomra bebizonyították, hogy nem lehetetlen dolog, hogy jól érezd magad egy egészségügyi intézményben és ennek a légkörnek a megteremtésének nagy része az ott dolgozó embereken múlik.

  Büszke lehet a kórház, hogy ilyen csodálatos, fantasztikus és kedves emberek dolgoznak az érsebészeti osztályukon.

  Teljes szívből köszönöm.

  Baloghné Csiki Klaudia
 10. Baczynski Gáborné

  2019 02 27 17:13
  Köszönettel fordulok Önökhöz. 2019 január 2-án kétszeri újraélesztés után kerültem Klinikájukra, ahol dr Bárczi György egyetemi tanársegéd úr azonnali beavatkozása után, az Intenzív osztályra kerültem. Legnagyobb elismeréssel és hálával mondok köszönetet a Doktor úrnak, valamennyi munkatársuknak és munkatársnőjüknek, munkájukért, kedvességükért, szeretetükért és azért, hogy megint együtt lehetek családommal.
  Baczynski Gáborné
 11. Jancsó Brigitta

  2019 02 24 20:06
  Szeretném kifejezni legőszintébb tiszteletemet, és hálámat a klinika Szivsebészeti Osztály minden dolgozójának, az Intenzív Osztály ápolóinak, áldozatos, kiváló munkájukat, emberséges hozzáállásukat, mellyel hozzásegitették páromat a gyógyuláshoz! Továbbá kiemelt hálám és köszöntem Dr. Benke Kálmán Szivsebésznek, aki nem csak kiváló szakorvos, de nagyszerű ember is, ajánlani tudom őt mindenkinek, köszönet továbbá Dr Pólós Miklós Szivsebésznek, aki szintén benn t volt a műtétnél, végül hálás szivvel köszönök mindent mélyen tisztelt Dr. Szabolcs Zoltán Professzor Úrnak, aki tanácsaival, segítő jóságával, hozzájárult családtagom gyógyulásához! Szívből köszönöm Önöknek, munkájukhoz erőt, jó egészséget kívánok, sosem felejtem el mit tettek értünk!!!
 12. Tafferner József

  2019 02 23 04:58
  A legnagyobb tisztelettel szeretném megköszöni a kórház dolgozóinak a végtelen kedvességét amivel átsegítettek a vizsgálatok nehézségein és azt a fantasztikus profizmust és szakmai hozzáértést amivel ezeket elvégezték.Nagyon nagy segítség ez egy vizsgálat alatt.A kórház minden dolgozójának a továbbiakban minden jót kívánok!!!


  Tisztelettel: Tafferner József
  aki hálával gondol magukra
 13. Fehér Gáborné

  2019 02 15 10:56
  Tisztelettel és nagyon nagy köszönettel tartozom Önöknek!
  Fiamat, Fehér Gábort 2019. 02. 07.-én műtötték egy térdhajlatban meglévő plusz izom által elnyomott ér miatt. Biztos vagyok abban, hogy emlékeznek rá, hiszem osztályukon elég ritkák a hozzá hasonló korú betegek, főleg az ő betegségével. Remélem, hogy az ő példájával is tovább sikerül bővíteni a jövő orvosainak tudását. Sajnálattal kaptuk azt az információt a Péterfy Kórház orvosaitól, hogy néhány percen múlt, hogy egy hibás diagnózis miatt nem kezdték el kezelni a fiamat egy másik betegséggel, melynek végső eredménye amputáció lett volna.
  Külön köszönet annak az orvosnak, aki az Önök kórházából a végső diagnózis kimondása előtt még kért egy CT vizsgálatot, melyet összevetve az érfestés eredményével bebizonyosodott, hogy nem Buerger kór a betegség, hanem egy plusz, oda nem illő izom nyomja az eret. Nem tudom, hogy Oláh Főorvos Úr, Laczkó doktornő volt-e, de mindenesetre örök hálával tartozom, tartozunk Önöknek. megmentették a fiam lábát és végső soron az életét. Köszönet Dr. Nagy Zszuzsannának és Oláh Főorvos Úrnak a műtét elvégzéséért! Külön elismerésem az osztályon dolgozó nővérek odaadó munkájáért. Kedves, segítőkész munkájuk minden beteg gyógyulását nagyban segíti. Személyesen tapasztaltam, hogy munkaidejük minden percében a betegekért dolgoznak.
  Köszönet mindenért!
  Minden orvosnak és nővérnek további jó egészséget és jó munkát kívánok!
  Tisztelettel: Fehér Gáborné
 14. Czinszky Ágnes

  2019 02 14 16:31
  A legnagyobb elismerés illeti meg laikus megközelítésben is a Klinika szakmai színvonalát, az ott dolgozók emberi hozzáállását, valamint a felszereltséget és a természetesnek tűnő, de sajnos nem mindenhol tapasztalható tisztaságot.

  Külön tisztelettel köszönöm a méltán szaktekintélyként elismert Dr. Entz László professzor úrnak a hozzá illő módon elvégzett carotis műtétet, amelynek eredményét érzékelem a szellemi teljesítmény javulásban, és köszönöm minden közreműködő kollégájának a részvételt.

  Tisztelettel,

  Czinszky Ágnes
  egy a meghatódottságig elégedett beteg
 15. Engelmann József

  2019 02 04 04:54
  Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
  Elképzelhető, hogy a magszólítás túlságosan nagy csapat egységét foglalja magába, de mindazok nevét külön-külön felsorolni, akik 2019. 01.20.-án végrehajtott szívműtétem során tudásuk maximumával számomra egy új élet kezdetét adták, azok Önök. Itt egyszerűen a köszönöm túl kevés. Itt valami emberi csodáról kell beszélni és mindazok odaadó munkájáról, amit nap, mint nap végeznek.
  Nem nyílt titok, hogy szívem bensőségét egy szakmai zseninek, dr. Daróczi László sebész főorvos úrnak a kezébe adtam, aki 11 ó műtét során az égre tekintett, és gondolata a következőképen hangozhatott el, - Isten ennek sikerülnie kell, tehát rajta te kis izom tömeg, - indulj és dolgozz! Sikerült! Élek és vagyok. Most a felépülésemen munkálkodom.
  Egy bizonyos, zsenik mindig is születnek, közöttünk élnek és dolgoznak. Szolidan végzik a munkájukat, észrevétlenül segítenek emberek ezrein.
  Köszönet mindenért és Isten áldja meg Önöket erővel egészséggel.
  Engelmann József Lajosmizséről
 16. Tóth Péter

  2019 01 01 01:37
  Tisztelt Édes István adjunktus úr és Teamje!

  Mostmár egészséges szivvel(és koszorúérrel) köszönöm meg Önöknek az eredményes angioplasztikát,mellyel visszakaptam korábbi életem.Elötte 5honapig-a tünetek megjelenésével-egy olyan idöszaka volt életemnek,melyre nem szivesen emlékszem vissza.90 százalékos "critical flow"val éltem,szinte mindennapos mellkasi szorítással.Ez varázsütésre elmúlt .Azóta tudom még jobban értékelni nem csak az egészséget,de a lelkiismetetes orvosok és csapatuk,áldozatos munkáját!Édes doktor! Mégegyszer köszönöm Önnek/Önöknek! Szerencsés,sikeres új évet kívánok!
 17. Dr. Rádi Károly

  2018 12 27 16:07
  Igen Tisztelt Merkely Béla Igazgató Úr I

  Szeretném kifejezni Önnek és egész csapatának azt a szavakban nehezen elmondható elismerésünket és hálánkat amivel a klinikán találkoztunk. Amikor az ember belép ebbe az intézménybe már van egy belső érzése, hogy biztonságban van.
  Az előzményekhez tartozik,hogy feleségemmel Abdullajeva Szvetlánával 2018 december 4 -én délután kocsival elindultunk házassági évfordulónkat megünnepelni. Hirtelen rosszul érezte magát a feleségem és az erősödő panaszai arra utaltak,hogy valami probléma lehet a szívével. Nem is gondolkodtam,hogy hova menjünk ,első gondolatom az volt a Városmajori klinikára.

  Mikor beléptünk az ügyeletes ápolónő azonnal hívta a betegkísérőt és a sürgősségire irányított ahol nagyon rövid ideig tartó várakozás után egy -ahogy megtudtuk- 2 éve végzett fiatal orvosnő kérdezte ki a feleségemet. Sajnos nem tudom a nevét a hölgynek ,de még ilyen okosan ,rátermetten és érzelmi empátiával nem láttam kérdezni embert. A kérdések és a közben elvégzett vizsgálatok egyértelműen utaltak arra,hogy nem egy múló problémáról van sző. Jött az ügyeletes orvos azonnal befektette a klinikára és a másnap elvégzett szívfestéses vizsgálat alapján Dr.Bárczi György végzett/számára külön köszönetünk/ egy beavatkozást és gyűrűt helyezett a szív koszorúér egy szakaszára.
  Elnézést ,hogy részleteztem ami történt,de én még napjainkban ilyennel nem találkoztam pedig 78 éves vagyok. Nem tudok mindent felsorolni,de példaértékű ami történik ebben az intézményben és ahogyan az kinéz,ahogyan a betegekkel foglalkoznak stb.

  Őszintén kívánok Önnek és minden dolgozójának további sikereket ,hosszú életet, egészséget .
  Boldog Új Esztendőt.
 18. Engelmann József

  2018 12 24 10:58
  Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
  Nem tartanám helyesnek, ha név szerint említeném meg, akik rajtam segítettek. Önök egyaránt felsőfokon gyakorolják a szakmájukat, ami az európai szintű kardiológiát és érsebészetet felülmúlja.
  Nem először voltam Önöknél és a végzett beteg ellátásról, csak felsőfokon lehet nyilatkozni. Az orvosok legjobb tudásukkal gyógyítanak, a kardiológiai beavatkozásukkal nap, mint nap életeket mentenek. Ami kiemelten említést érdemel, az Önök túlzott leterheltsége. Egy átlag ember számára az Önök munkatempója majdhogy felfoghatatlan. Én, csak maximális köszönetet mondhatok és nagyon remélem az előttem álló szívműtétem legalább "18 éves horgászengedélyt" nyújt egy 67. életévét taposó nyugdíjasnak. Mindenért csak köszönet mondok az osztályok Professzorjainak, Orvosainak, ápoló Személyzetének. Ezúton kívánok Önöknek Áldott, Békés, Karácsonyi ünnepeket és Boldog Új Évet.

  Üdvözlettel Engelmann József ( Lajosmizséről)
 19. Ürögdiné Rajnai Éva

  2018 12 21 13:23
  Dr.Daróczi László szívsebész Főorvos Úr részére
  Tisztelt Főorvos Úr!
  Hálás köszönetünket szeretnénk kifejezni, hogy megmentette a férjem életét,
  szív billentyű műtétje volt (nov. 22-én) és pacemaker beültetésre is szüksége volt.
  Köszönjük az egész csapatnak az odaadó munkáját.
  A Főorvos Úrnak kellemes ünnepeket és békés, boldog új évet kívánunk.

  Tisztelettel : Ürögdiné és Ürögdi István (Cegléd)
 20. Csősz Imre

  2018 12 10 20:30
  Dr. Sótonyi Péter egyetemi tanár Úr részére!

  Tisztelt Professzor Úr!

  Egészség felé vezető utamon hálás szívvel gondolok Önre és Kollegáira, hogy sikeres műtéttel a hasi aorta tágulatom veszélyét, valamint mindkét lábam értágulatát megszüntették 2018. október 30-án.

  A korszerű orvostudomány fejlődése lehetővé tette, hogy Ön tudása legjavát adva hivatását szívvel, lélekkel végezve, erőt és reményt adjon gyógyulásomhoz.
  Aorta repedéstől félve a műtét előtti eluralkodó rossz testet-lelket feszítő, szorító érzéseim megszűntek, hála az Ön megnyugtató szavainak, minden tekintetben példamutató emberi megnyilvánulásainak.
  Az ad megnyugvást, hogy Ön és hivatását szerető csapata örömet szerzett családomnak is azzal, hogy újra köztük lehetek és jó egészségnek örvendek.

  Kívánom Professzor Úrnak, a Klinika és az Érsebészeti osztály összes dolgozójának, hogy a továbbiakban is ilyen példamutatóan jó erőben, egészségben végezhessék e nemes feladatot.

  Kívánom Önnek, hogy sok orvosjelölt büszke legyen arra, hogy őt a Sótonyi Professzor Úr tanította meg az érsebészet „művészetére”.

  A közeledő karácsonyi ünnepek alkalmával áldott, békés napokat kívánok, továbbra is szeretetben, egészségben éljen szép családja körében! Magánéletében boldog legyen, hivatásában sikeres!

  Tisztelettel

  Csősz Imre és felesége
  Két gyermekem
  Három lányunokám
 21. Hera Gyula

  2018 11 17 23:42
  A legnagyobb Tiszteletemet és Hálámat fejezem ki FAZEKAS LEVENTE DOKTOR ÚRNAK azért, hogy bravúros szaktudással tulajdonképpen megmentette az életemet. Mind a három koszorúerem "el volt dugulva", így már egyáltalán nem kapott volna a szívem erőutánpótlást- meghaltam volna. Hálás vagyok Dr. Koppányi Ádámnak az önzetlen operatőri munkájáért. Nem tudom a hálámat szavakban kifejezni, de nincs módomban ezt másként meghálálni. Abban a pillanatban, ha erre lehetőségem nyílik - azonnal megteszem. Mégegyszer mély Tisztelettel köszönöm : Hera Gyula
 22. Rigó Mária

  2018 11 11 22:56
  Szeretném kifejezni köszönetemet a klinika dolgozóinak.
  68 éves vagyok. Mégis, ilyen európai színvonalú ellátásban eddig nem volt részem.
  Az orvosok nagy tudása, a korszerű technikák alkalmazása számomra csodálatos eredményt hozott.
  Beutaltak TAVI miatt, ami komplikáció mentesen sikerült, és az intenzíven történt megfigyelés során észrevették, hogy más probléma is van.
  Majd úgy döntöttek, hogy ezt a problémát is megoldják egy ablációval.
  Így egy gyermekkorból származó eddig nem detektált ritka fibrillációt sikerült meggyógyítaniuk.
  Számomra ez az egész nagyon megható volt.
  Szeretném kifejezni tiszteletemet a szaktudásuk, és a lelkiismeretes munkájuk miatt.
  Köszönettel:
  Rigó Mária
 23. Juhász Péterné

  2018 10 26 19:24
  Ezt a bejegyzést ma megosztottam a facebook-on. Köszönöm a mai napot.

  "Ódát szeretnék zengeni a Városmajori Szív és Érsebészeti klinikáról.Ma elvégeztek rajtam egy beavatkozást, amit más intézményekben már négyszer csináltak és pokoli kínokat álltam ki régebben.Most álljon itt Dr Nemes Balázs doktor úr neve, aki mindezt fájdalom mentesen is el tudta végezni.Mind e közben kulturáltan tájékoztatott arról mit lát, mit csinál és mi következik ezután a vizsgálat után.Nem kötöztek gúzsba, nem tárgynak tekintettek, rám figyeltek , embernek tekintettek.Nagyon rég tapasztaltam ilyen hozzáállást. Mindez igaz volt az összes segítőjére, aki a műtőben tartózkodott.Szóval ma Európában voltam.A kórház ragyog a tisztaságtól, fantasztikus ágyaik vannak, kulturált bútorok a kórtermekben, szépséges festmények a folyosókon.Ha jól számoltam három nővér látta el az első emeletet.Mind mosolygott, sőt volt, aki viccelt is.Nem engedték, hogy megemeljem a hátizsákomat,helyettem betették a szekrénybe.Bár nem kellett volna, de az adminisztrációt is elvégezték ,hogy el tudjam hozni a zárójelentést. Nagyon köszönöm mindannyiuknak a mai napot . Így is lehet.
 24. Oláh Anikó

  2018 10 04 09:15
  Ezúton szeretném megköszönni Dr. Entz László professzor úrnak hogy édesanyámnak az egyszerűbb műtétjét is a legnagyobb körültekintéssel végezte. Nagyon ritka, hogy ilyen magas szintű tudással és tapasztalattal is emberséges tudott maradni. Köszönet a háttérben dolgozóknak és Dr. Berczeli Mártonnak. Oláh Anikó és Oláh Béláné
 25. Tornai Anita

  2018 09 16 19:59
  Tisztelt Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinika!Tisztelt itt dolgozó professzorok,orvosok,nővérek,kisegítő személyzet!KÖSZÖNETÜNKET szeretnénk kifejzni:Férjem:Botos István 2018.08.23.-án érkezett a klinikára,és szeptember 3.-án távozott. Hálámat szeretném elmondani amit érte tettek.A hatalmas tudást,hogy átsegítették két műtéten a férjemet akinek sajnos nemcsak az egészsége de a lelke is gyenge.Köszönjük,hogy mindig volt idejük megállni a betegágya mellett.Köszönjük a csodálatos hozzáállást.a hatalmas szeretetet,emberséget,együttérzést.Köszönjük a folyamatos tájékoztatást az állapotáról,a bíztató szavakat.Szeretnénk megköszönni:Dr.Merkely Béla professzornak,Dr.Gellér László professzornak,Dr.Zima Endre docens Úrnak.Dr.Király Ákos dotor Úrnak.A 2. emeleti kardiológia őrző 201-es orvosainak,nővéreinek a gyógyításukat,emberségüket!Kívánunk jó egészséget,erőt további munkájukhoz.Köszönjük,hogy a klinikán gyógyulhatott a férjem.Tisztelettel.Tornai Anita,Botos István.
 26. Kiss Gusztávné

  2018 07 28 16:33
  Mélyen Tisztelt Doktor Urak,Doktor Nők,Ápolók és Kedves Személyzet!

  2018.Április 18.-án szívtranszplantációs műtétet végeztek drága öcsémen
  /Sersényi László 59 éves/.Hála az életnek,jól van, most jön a második kontrolra. Nem tudom elmondani szavakkal, amit folyamatosan testvéremért tettek! Én még ennyi jósággal,szeretettel,együttérzéssel nem találkoztam!Voltak nagyon nehéz napok, a családom majd belehalt, akkor is tudtak pár olyan mondatot mondani ,ami átsegített bennünket... Akárhányszor érdeklődtem,mindig türelmesen elmagyaráztak mindent!Sőt megköszönték az érdeklődést és a látogatásaimat is!"Én köszönöm a lehetőséget"mondtam mindig, hogy az intenzívre bemehettem. Tudom, nem tudtuk átvenni testvéremtől a fájdalmat, szenvedést, de az őszinte információkat átadva, minden nappal jobban lett!
  Ezúton is kérem az életet vigyázzon Önökre, családjukra!
  Áldja meg a Jóisten minden lépésüket!
  Hálás szívvel köszöni: Kiss Gusztávné/nővére/ és családunk minden tagja
 27. Szabados Ferenc

  2018 07 18 14:40
  Minden elismerésem a Klinikának a tökéletes működésért, szervezettségéért, rendért, tisztaságért, az orvosok tudásáért, - különös tekintettel Dr. Édes István Doktor úrra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!emberi viselkedésükért, a nővérek áldozatos munkájáért ! Köszönöm, hogy meggyógyítottak, esélyt adtak egy hosszabb életre !!!!!!!!!!!!!!!
  Szabados Ferenc
  Budapest
 28. Kövi Tiborné

  2018 07 08 18:27
  Szeretném a nyilvános forumon meg köszönni Éles István doktor úrnak a nagyon korrekt ellátásomat. Szükület miatt stend beépítésre volt szükség. 2015 évben volt a mütét és olyan élményben volt részem a mütőben köszönhetően a Doktor úrnak amit sosem felejtek. Vidáman elterelte a figyelmemet elmagyarázta mikor mit csinál hétköznapi kérdéseket tett fel elénekelt egy dalt és észre sem vettem kész voltam. Nagyon hálás vagyok neki a személyzet szuper a tisztaság egyedül álló a többi intézményhez képest. Köszönet még egyszer mindenért.
 29. husveti marta

  2018 06 23 14:05
  Tisztelt Városmajori Klinika Már régóta foglalkoztat a gondolat hogy irjak Önöknek.páromat Szabó Vilmost 11-évig gyógyitották a klinikán.Dr Gellér László Tanár Úr.Több műtéten is átesett abláció pacemaker beültetés 3-szor.Sajnos súlyos szivelégtelenségben szenvedett.Tavaly már nagyon súlyos volt az állapota ennek ellenére orvosa nem adta fel a küzdelmet és megpróbálva mindent egy újabb abláció vált szükségessé.Sajnos a szervezete már annyira ngyenge volt hogy műtét közben összeomlott .Sikerült újraéleszteni.Nem irom le végig a 3 hetet annyi ideig küzdöttek érte,Az utolsó pillanatig küzdöttek de az ő gyenge szive feladta a harcot. Holnap lesz 9-hónapja hogy örökre lehunyta a szemét. Minden tiszteletem az ott dolgozó orvosoké növéreké és mindenkié.Ha nem kerültünk volna 11 évvel ezelőtt Önökhöz már rég nem élt volna.Annak ellenére hogy nem sikerült őt már megmenteni kimondhatatlanul hálás vagyok mindenkinek aki az utolsó 3-hetet a gyógyitásával töltötte.Minden nap ott voltam és láttam ahogy ott a betegekért küzdenek. Most olvastam hogy a Klinika kapja az idén a Szent István dijat.Soha jobb nem kerülhetne,Méltán megérdemlik gyógyitó emberséges munkájukért.Szivből Gratulálok hozzá.Végezetül Gellér Tanár Úrnak külön köszönet a 11-év munkájáért.Köszönettel Husvéti Márta Csolnokról
 30. Radó Iván

  2018 06 06 17:15
  A folytatás: Hartyánszky dr-nál jártam. Az nem kétséges, hogy kiváló szakember. Nekem kicsit betegség (és nem beteg) centrikusnak tűnt, de valószínűleg ennyi műtét és teendő között az ember személyisége változik. Ugyanakkor örülök, hogy nála jó kezekben leszek.
  Dr. Székely Andrea aneszteziológus egy tünemény. A portástól a betegszállítóig minden kifogástalan, világszínvonalú. Eddig legalábbis. A műtétem még nem volt meg. Eszembe jut még a sárga nadrágos Vera nővér, illetve Füsti Mária, aki átlátja a káoszt, amikor az előjegyzésekkel stb. foglalkozik.
  Hallottam Merkely professzor úr előlépéséről SE Rektor. Ha semmit nem tudnék róla, csak vetnék egy pillantást az épületre belülről, már az volna a véleményem, hogy nem semmi ember lehet. És akkor még nem beszéltünk az ellátásról. Folyt. remélhetőleg köv.
 31. Bognár Lászlóné

  2018 05 07 20:08
  Édesanyám, Szokol Györgyné (Nagykanizsa) nevében szeretnék köszönetet mondani az osztály dolgozóinak. Súlyos szívbillentyű problémával műtötték. Köszönet a műtétet előkészítő, a műtétet végző orvosoknak, nővéreknek példaértékű munkájukért. További sok sikert és kitartást kívánok odaadó munkájukhoz!
  Tisztelettel és köszönettel: Bognár Lászlóné
 32. Pásztó SándorJános

  2018 05 05 14:04
  üzenem a Kedves Csilla nővérkének,hogy rászolgáltam arra,hogy ismerőse lehessek sok puszit küldök neki az ország leg aranyosabb Nővérkéjének
 33. Weininger Pál

  2018 05 02 11:35
  Tisztelettel és szeretettel szeretném megköszönni dr Bartha Elektra
  Főorvos asszony tudását, szakértelmét/ szinte minden téren / kedvességét
  és szigorúságát ami 23-éve éltet és remélem éltetni fog még sokáig.

  Weininger Pál
  u.i. öreg ember
  A klinikáról csak szuperlativusz ban
  tudok beszélni köszönök mindenkinek mindent
 34. Csikós Györgyi

  2018 04 30 21:59
  Egy éve ültetett be a kulcsontomnál stentet Dr. Nemes Balázs..Áldom a kezét,a tudását és a beteggel való csodálatos kommu nikációját.. Fantasztikus ember..Köszönöm Dr.Nemes Balázs.. Tisztelettel: Csikós Györgyi
 35. Pont Judit

  2018 03 24 23:16
  Tisztelt Merkely Béla Professzor Úr!

  Mai nap a Klinika Sürgősségi Ambulanciáján láttak el. Olyan színvonalas ellátásban részesültem, hogy mindenki tudomására kell adjam, hogy igen, ez létezik az Ön által vezetett Klinikán.

  Dr. Szakál-Tóth Zsófia rezidens doktornő vizsgált, aki példátlan emberséges, türelmes, alapos, és már most nagy tudású. Ilyen bizalmat és szimpátiát még nem tapasztaltam egészségügyben. Ő egy kivételesen jó szakember lesz, minden beteg tapasztalni fogja!

  Azt is szeretném megjegyezni, hogy a portás hölgy (Zsuzsa) mennyire kedves és segítőkész volt mind érkezésemkor mind pedig távozásomkor. Pár percet sem vártam és már vizsgáltak is!

  Endre ápolót is megemlíteném, aki pánikbetegségem humorával próbálta elterelni, és a vérvételt szinte meg sem éreztem.

  A labor eredmények gyorsan elkészültek, ezt külön köszönöm szépen az ezt végző szakembereknek is!

  Amit még észre kellett hogy vegyek, az a Klinika területén a tisztaság, a mosdóhelyiséget is beleértve.

  Szóval tisztelt Professzor Úr, minden az Ön érdeme, még a Cedars-Sinai Medical Center-ben sem jobb az ellátás. Valóban ahogy írják is, világszínvonalú a Klinika.

  Hálás vagyok Önnek és minden ott dolgozó szakembernek!

  Tisztelettel: Pont Judit
 36. Kósa László

  2018 02 20 15:20
  Dr. Nagy Klaudia Viviennek ez úton szeretném hálásan megköszönni emberséges, magas szakmai tudással történő kezelésemet. Más kardiológia pitvarfibrilláciot diagnosztizált, mely lelkileg, testileg nagyon lehangolt.
  Tisztelettel: Kósa László
 37. Peták Margit

  2018 02 17 10:17
  Tisztelt

  2018. február 15. napján a kora délutáni órában gépkocsimban ülve tetániás görcsös rohamot kaptam. Az önök kórháza előtt, kissé félreállva kértem segítséget az éppen az utcán tartózkodó két kollégájuktól.
  Hamarosan kisebb csapat érkezett a segítségemre, akik pillanatok alatt kiszedtek a járműből és elkezdték szakszerű ellátásomat.
  Kedvességük, érezhető kimagasló szakmai tudásuk megnyugtatólag hatott.
  Köszönöm, mindenkinek aki segített, állapotom javításában, gépjárművem biztonságba helyezésben.
  Hálás vagyok, hogy megmentettek.
  Köszönöm.

  Tisztelettel:
  Peták Margit
 38. Berta Jánosné

  2018 02 12 10:40
  Köszönetet szeretnék mondani, Dr. Szabó Gábor egyetemi docens és Dr. Szeberin Zoltán egyetemi docens uraknak, valamint az egész ápoló személyzetnek, hogy páromnak (Szabó Istvánnak) érsebészeti műtétét elvégezték és gyógyulását nagy szakértelemmel segítették. Emberségesek, kiváló szakemberek! Minden nővérnek és ott dolgozónak köszönettel tartozom példa értékű munkájukhoz.
  Minden jót és egészséget kívánok az orvosoknak az ápoló személyzetnek, akik becsülettel és odaadással végzik munkájukat.
  Berta Jánosné
 39. KÉRI LÁSZLÓ

  2018 02 08 08:20
  Köszönöm!
  Anyukámat lassan 4 hete kezelik még most is a 2 érsebészet intenzív osztályán.De el kell mondanom,hogy ha nem ott kezelnék.Akkor anyukám már nem élne.Csodálatos munkát végeznek az orvosok és nővérek.Tudásuk magas szintű és hozzá állásuk a beteggel és a hozzátartozókkal a legjobb az országban.Míg élünk hálásak leszünk nekik,hogy megmentették anyukánkat.Nem kérdés hogy még élünk adón 1%övék.Hogy még több embert meg tudjanak menteni.Köszönjük.
 40. Radó Iván

  2018 02 07 22:43
  Folytatás. Előírt idő helyett időben telefon jön, hogy tudnék-e előbb menni. Előbb mentem. Adatfelvétel és egyeztetés négy perc. Lemegyek az MR-hez, várakozás 2 perc. Bent eligazítás, zárható profi öltöző, mindenki mindent tud és elmagyaráz. Az MR nem az a hely, ahol, az ember nyaralni szeretne, de kibírható. Utána is mindenki kedves. Ha mindenkit a Városmajorban kezelnének, nem lennének panaszok, de szerintem betegek se nagyon. Az a hír járja, hogy aki odakerül, az megmenekül. És valóban olyan hatása van az egésznek. Profizmus és kulturáltság, tisztaság, pontosság, én sok dolgozóval találkoztam és csak egy volt enyhén goromba, de ez igen jó arány. Folyt. köv.
 41. Radó Iván

  2018 01 31 20:04
  Ez Európa. Világszínvonal, profizmus és még sok minden. Én az elején vagyok a kezelésnek, de az ápoló, a nővér, az orvos, egyáltalán mindenki profi. Az állami egészségügy is tudhat jó lenni, néha. De ez a csúcs.
 42. Tarnóczi István

  2018 01 31 19:10
  Köszönetet mondok a SZÍVSN Betegegyesület 01.27.-n megtartott előadásán hallott tájékoztatásért.
  Az előadó Bernáth-Lukács Zsuzsa diplomás ápoló volt. Részletes információt kaptunk a ritmuszavarok-, pitvarfibrilláció kezelése, gyógyítása tekintetében-, az INR érték otthoni mérésének elősegítését szolgáló törekvésről, továbbá bemutatásra került a WIWE – szívrendellenességet jelző készülék. Az előadás keretében az egyéni kérdések is megválaszolásra kerültek.
  Tarnóczi István
 43. Deák Árpád

  2018 01 29 11:50
  Tegnap hallgatója voltam a SZÍVSN Egyesület által rendezett előadásnak, amit Bernáth-Lukács Zsuzsa elnök asszony tartott. Amellett, hogy az előadás sok hasznos, közvetlenül alkalmazható információval szolgált a szívbetegek és hozzátartozóik részére, nagyon tetszett az egyszerű hétköznapi példákkal, kis humorral megfűszerezett előadásmód. Úgy gondolom, hogy az elhangzott gondolatok hatni fognak a résztvevők mindennapjaiban.

  Deák Árpád
 44. Bóna László

  2018 01 16 18:57
  Kedves dr. Szilágyi Szabolcs úr!
  Az édesanyámat Bóna Gyulánét, segítette , és minket is megerősített .Hálával tartozunk önnek ,azért a figyelemért, jóságért, gondoskodásért , és nem utotolsó sórban , az emberséges hozzálálásért. Kívánom önnek , hogy Isten áldja meg önt , és kedves családját. Minden orvosnak aki arra tettefel az életét ,hogy embereket mentsen , és segítsen ,Isten után, ezt minden orvosnak önhöz hasonló érzéssel kellene hozzá állni , embertársaihoz. Köszönjük , és a Jó Isten áldjameg , és tölse be minden szügségét az Úr . Köszönöm Doktor úr . Üdvözlettel Bóna László
 45. Nagypal Monika Csilla

  2017 12 29 23:13
  A csaladom es magam neveben halas koszonetunket szeretnem kifejezni a klinika intenziv es szivsebeszeti osztalyanak! 2016. december 28-an Szivtranszplantaciot vegeztek rajtam. A mutettel esely kaptam egy uj eletre.Kulon szeretnenk koszonetet mondani Dr. Szabolcs Zoltan professzor urnak es az altala vezetett transzplantacios team tagjainak,a Szivelegtelensegi es Szivtranszplantacios intenziv reszleg szakmailag,emberileg nyujtott aldozatos munkajaert. 3 honap alatt nagyon sok orvossal,noverrel,apoloval,gyogytornasszal volt idom megismerkedni,akik a felepulesem erdekeben maximalis szakertelemmel,szeretetteljes hozzaallassal es nagyon nagy odaafigyelessel segitettek es segitik mai napig a gyogyulasomat.Mindenkinek koszonom a gyogyulasom erdekeben kivalo munkat!A klinika minden dolgozojanak sikerekben gazdag,boldog uj evet kivanok!Udvozlettel:Nagypal Monika Csilla
 46. Cz Zsuzsanna

  2017 11 06 22:15
  Hálås köszönetet szeretnėk mondani Dr Straub Ėva klinikai főorvosasszonynak!!!
  Apukåmat kezelte infartus utån, majd bejelentkeztem hozzå vizsgálatra is! Nagyon alapos ės megbízható!! Minden kėtsėget kizárva ct vizsgålatot szervezett nekem, majd miutån kiderúlt h ėrtågitåsta van szüksėg azonnal precizen intėzkedett!! Dr Bårczi György vėgezte a műtėtet! Nyagyon ügyes ės kimagaslást ėrdemlő orvos!!! Stent beültetėst vėgzett nålam. Nem fájt csak kellemetlen. Mindent megtett hogy segìtsen!!! A legjobb helyen voltam !!!
 47. Laki Lajos

  2017 10 24 09:35
  Köszönetet szeretnék mondani Dr. Daróczi László Főorvos Úrnak, és az egész Teamnek akik a 2017. 09.22-én elvégzett műtétemet végezték és gyógyulásomat segítették.
  Nagyon nehéz időszakon segítettek át, Főorvos Úrral az élen, nagy szakértelemmel, türelemmel, emberséggel, megértéssel.
  Én, és egész családom háláját próbálom megfogalmazni, de nincsenek szavak, melyek kifejeznék azt, amit érzünk. Jó munkát, további sikereket és boldog életet kívánunk Önöknek.
  KÖSZÖNJÜK!
  Tisztelettel:
  Laki Lajos
 48. Sinkó Judit

  2017 10 19 18:37
  Hála,köszönet és elismerés!A mai napon 2017.10.19.-én közelről megismerhettem az ott folyó munkát.Katéterezés miatt mentem,de egészségügyben dolgozó szociális munkás szemmel is figyeltem őket.Profi teamként dolgoznak.Emberségesek, nagyon jó szakemberek! Minden apró részletre figyelnek! Példaértékű a munkájuk
 49. Gyurika Istvánné

  2017 08 23 22:40
  Az Önök oldalán találtam rá Dr. Szücs Gábor Doktor Úrra..., lehet, hogy már azóta fentebb is áll, magasabb beosztásban..., de emberileg és hívatástudatilag pedig a csúcson! Hálával gondolok rá..., 2017.07,13.-án hajnalban vitt be a ceglédi esetkocsi, oxigén, monitorozás, infusio, stb, lakáson töltöttek a mentősök közel 3 órát, mire szállitható állapotban tettek, köszönöm nekik is, de ez a nagyszerű orvos és ember..., szakmailag és psychésen is olyan megnyugtatóan hatott rám..., ott volt mellettem és tette a dolgát hajnali fél 6-ig. Akár Önöknél dolgozik, vagy lehet, hogy már végleg Cegléden..., ott ügyelt akkor, hálával és szeretettel gondolok rá. Az Örzőben töltöttem egy hetet.., de ha bent volt mindig megnézett, pedig nem Ő volt a kezelőorvosom. Ne szidjuk az egészségügyet, hisz vannak itt még rendes, becsületes, lelkiismeretes, hívatásukat hűen gyakorló orvosok. Köszönöm szépen Dr. Szücs Gábor Doktor Úrnak az önzetlenségét, míg élek, hálás leszek neki!
 50. Pintér Ferenc

  2017 08 21 19:38
  Tisztelt Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika,Tisztelt ott dolgozó szakemberek!

  2017.június 07-én, "érkeztem" Önökhöz a klinikára infarktussal. Magyarországon mindig azt mondják at egészségügyre, hogy nem jó színvonalú!
  Én, csak azt tudom mondani ,hogy soha nem találkoztam olyan emberközpontú egészségügyi dolgozókkal,olyan vezetéssel,olyan szakmai profizmussal amit a klinikán tapasztaltam!
  Ez Igen, ez egy világszínvonalú gyógyítás, és világszínvonalú szolgáltatás!
  Tisztelt Merkely tanár úr! Ha lehetséges a jövőben mutassa meg az országnak azt a klinikát amit azzal a sok profi kollégával létrehozott! Példaértékű!

  Köszönettel, Pintér Ferenc volt betege