Visitor's book

Your email address will not be published and is kept confidential!

  terms and conditions
 1. Gaszler Zsuzsanna

  2017 06 22 18:46
  Hálásan köszönöm Dr Bárczi Györgynek a Szívkatéters műtétem 2017 május 31 volt infarktusom azonal műtőtek itthon 5 éves kislányom várt köszönöm önek az életem .És mimden nővérnek az intenziven az oda ado kedves munkáját
  Köszönöm önnöknek
 2. Somodiné Nagy Ilona

  2017 06 22 15:16
  Köszönetemet és hálámat szeretném kifejezni Dr Szabolcs Zoltán Professzor Úrnak a sikeres szívbillentyű-műtétemért, mely 2017. március 14-én volt! Nagyon hálás vagyok, és szavakkal nehéz is kifejezni, mennyire köszönöm és örülök, hogy a műtéttel új esélyt és egészséget kaphattam! Köszönöm Dr Pólos Miklós Doktor Úrnak, a Szívsebészeti és az Intenzív Osztály minden orvosának és ápolójának is a gondos, áldozatos gyógyító munkájukat! Nagyon jó egészséget, sok erőt és további sikereket, minden jót kívánok, hogy még sok betegen tudjanak segíteni a jövőben is! Tisztelettel: Somodiné Nagy Ilona
 3. Szabó Vilmos

  2017 06 15 14:04
  2017 május 29 én estem át a harmadik pacemaker beültetésen hálás köszönet érte Dr Gellér László tanár Úrnak aki igy már 11 évvel meghosszabbitotta az életemet .Köszönet az ott dolgozó többi orvosnak és ápoló személyzetnek akik becsülettel és odaadással végzik munkájukat. Remélem még sokáig tudják folytatni munkájukat.
 4. Gyarmathy János

  2017 05 29 17:08
  Köszönettel tartozom Édes adjunktus úrnak! Úgy érzem, ha ő nincs, már alulról szagolnám az ibolyát.
  Sok betegtársaim nevében is köszönöm, hogy itt maradt Magyarországon, és ilyen lelkiismerettel és szeretettel, végzi munkáját!

  Sok szeretet és megbecsülést kívánok számára!
 5. Szűcs Lajos

  2017 05 20 20:08
  A mai napon /2015 05 20/ egy előadáson vettünk részt feleségemmel melyet a SZÍVSN Országos Betegegyesület keretében Iskun Leila, és egy kolléganője,( a nevére sajnos nem emlékszem) tartottak. A meghívottak között szív katéterezés előtt álló, illetve az azon közelmúltban átesett betegek voltak. Az előadás nagyon jó és érdekes volt, olyan részletes felvilágosítást kaptunk amilyet egy rendelő intézetben sohasem kaptunk volna meg. Sok megválaszolatlan kérdésre, tévhitre, és megalapozatlan félelemre is. A beavatkozás menetét, végrehajtását, is megismerhettük. Később kötetlen beszélgetéssel, kérdések feltevésével folytatódott az összejövetel, melyet egy kis jóga oktatással, részvétellel zárták az előadók. Köszönettel, és hálával tartozunk ezért munkáért , ami véleményünk szerint nagy hiányt pótol. Köszönettel: Szűcs Lajosné és Szűcs Lajos
 6. Tatár Ibolya

  2017 05 16 17:43
  Tisztelt Városmajor út,Professzorai,Főorvosai,Önkéntes segítői!

  Köszönet szeretnék mondani azoknak az orvosoknak,mára már (Önkéntesként segítő),dr. Moravcsik Endre szívsebésznek, dr Bodor Emil nyugdíjas professzornak,Dr Szabó Zoltán professzor Úrnak,
  Budapest,1977-10-07.napján operált gyerek voltam még Tatár Ibolya,sz.Debrecen,1969-05-21. Édesanyám neve Dienes Piroska,édesapám Tatár Sándor József (volt,sajnos négy éve elhunyt).Lakcímem: 4284 Kokad Arany J.u. 14.sz.volt. A fent ír orvosok operáltak a Városmajor úti klinikán,ceruzányi defektus,bal kamrai szept. Mára 5 gyermek édesanyja vagyok,egészséges gyermekeim születtek,és szívproblémával egyik gyermekem sem született. Már Édesanya nagyobb lányom! Köszönöm a segítségüket,az életem gyakorlatilag,mert abban az időben egyedül Budapesten operáltak gyermekeket,és talán elsőkként voltam az operált gyermekek között,mely operáció mára már gyerek játék az orvostudománynak,orvosoknak! Köszönetet mondok az egész orvosi karnak,és az általam említett három értékes professzornak! További jó egészséget,és hosszú életet kívánok mind hármuknak! Természetesen a ma ott dolgozó orvosoknak sok sikert,és kitartást kívánok!
  tisztelettel: Tatár Ibolya
 7. Dr. Rodler Imre

  2017 03 30 18:57
  2017 03.24-én a Városmajor utcai Kardiológiai részlegen pacemaker beültetést végzett nálam dr. Király Ákos. Feltétlenül szükségét érzem annak, hogy megköszönjem Neki és valamennyi munkatársának a szakszerű, gyors munkát, az empatikus magatartást amit tapasztaltam.
  Továbbá gratulálni szeretnék a Kardiológiai részleg munkája kitűnő szervezettségéhez és a kollegiális hangnemhez, stílushoz.
  Üdvözlettel:
  Dr. med. Rodler Imre PhD
  az OÉTI nyugalmazott főigazgató főorvosa
 8. Dr.Erdélyi Tibor

  2017 02 18 09:18
  Igen tisztelt Merkely Professzor Úr!

  Az Ön által vezetett Klinika-hazánk kardiológiai zászlóshajója-az utóbbi 4 évben számos alkalommal fogadta és mindannyiszor segítő szándékkal és a legmagasabb szakmaisággal gyógyította édesapámat,Erdélyi Tibor dunavecsei volt lakost. Most,hogy Ő nyugovóra tért,kérem engedje meg,hogy köszönetemet és hálámat fejezzem ki Önnel és munkatársaival szemben.
  Kiváló tisztelettel maradva:Dr.Erdélyi Tibor
  aneszteziológus
  családorvos
 9. Pataki Imréné

  2017 02 12 10:05
  Köszönetemet szeretném kifejezni a kórház dolgozóinak lelkiismeretes munkájukért, tudásukért, amellyel megmentették a férjem életét!
  Köszönet elsősorban dr Daróczi László főorvos úrnak aki a műtétet végezte.Soha nem felejtem el és örökké hálás leszek neki!
  Az intenzív osztály dolgozóinak is hálám és köszönetem!
  Munkájukhoz további sok sikert és jó egészséget kívánok!

  Tisztelettel: Pataki Imréné
 10. Nikoliczáné Gy. Henrietta

  2017 01 22 18:57
  Köszönetemet és elégedettségemet szeretném kifejezni a január 14. e szűrővizsgálattal kapcsolatban.Az ott dolgozók gyors kedves és hatékony munkájáért.
  Köszönettel Nikoliczáné GY. Henrietta